Boerderijcamping Slagershof in Kerkwerve
Minicamping in de provincie Zeeland

U zoekt een camping in Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland, dan is de gezellige, schone boerderijcamping Slagershof in Kerkwerve, een minicamping in de provincie Zeeland beslist iets voor u. De camping is gerealiseerd in 1993. Naast de camping runnen de eigenaren ook een boerderij, dus er is altijd volop bedrijvigheid. Er zijn 25 comfortplaatsen, geschikt voor caravan, camper of tent, deze zijn voorzien van een watertappunt met afvoer en stroomaansluiting van 10 amp. Dus zoekt u een gezinscamping waar het niet te druk en overvol is en waar jong en oud zich prima kan vermaken, dan is boerderijcamping Slagershof in Kerkwerve, een minicamping in de provincie Zeeland, de camping voor u bij uitstek.

BOERDERIJCAMPING SLAGERSHOF IN KERKWERVE


Het kampeerveld op boerderijcamping Slagershof in Kerkwerve is extra goed gedraineerd en omringd door een mooie, dichte windsingel. Het is een rustige camping met ruime plaatsen, waarbij gastvrijheid en gemoedelijke sfeer en een goede verzorging hoog in het vaandel staan. De camping is uitermate geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. De kinderen genieten vooral van de ruimte die de camping en de boerderij te bieden hebben. Buiten staat er voor hun een trampoline ter beschikking en ook kunnen ze in de speeltuin gebruik maken van schommels, klimtoestel, glijbanen, wipdieren, roltonnen of een vierpersoons wip. Er hangt een volleybalnet en baskets voor balspellen. U ziet ook voor hen staat men garant voor een enerverende vakantie vol actie en plezier.

Boerderijcamping Slagershof in Kerkwerve beschikt ook over een recreatieruimte waar u gezellig kunt zitten, terwijl uw kinderen tafeltennissen, of zich aan de voettafel vermaken. Ook is daar voor de kleinste gasten een zandbak aanwezig. Voor de liefhebbers liggen er boeken en spellendozen voor algemeen gebruik. Ook is er een folderrek aanwezig waar u alle informatie uit de omgeving kunt vinden. Parkeergelegenheid voor uw auto is er genoeg op het naastgelegen parkeerterrein of na overleg in de buurt van uw caravan. Ook is er de mogelijkheid om uw fietsen in de schuur te stallen, zodat ze droog kunnen staan. Ook biedt men voldoende verharde plaatsen voor grote of kleine campers en stallingsmogelijkheden in de zomer of winter.

minicamping Slagershof in Zeeland

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Slagershof in Zeeland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina