Boerderijcamping Siebieverden in Laag-Keppel
Minicamping in de provincie Gelderland


Boerderijcamping Siebieverden in Laag-Keppel, een minicamping in de provincie Gelderland, staat voor Rust, Ruimte en Genieten. De Minicamping is prachtig gelegen nabij de Oude IJssel, in een bosrijk gebied. De camping is ruim van opzet. Naast een parkeerplaats biedt men 15 ruime kampeerplekken met aansluiting op elektra voor caravans, campers en tenten. Het landschap in de Achterhoek wordt vaak omschreven als een coulisselandschap. Verschillende soorten landschap wisselen elkaar af als decors op een groot toneel.De familie Frederinks zijn de eigenaren van deze, niet meer actieve akkerbouw boerderij, alwaar Boerderijcamping Siebieverden in Laag-Keppel, een minicamping in de provincie Gelderland, is gevestigd.

 

Minicamping Siebieverden in Laag Keppel

 

De voorzieningen op heel goed.Het sanitairgebouw is verwarmd en er zijn drie douches (ook een familiedouche), wastafels, een wascabine en natuurlijk voldoende toiletten. Natuurlijk kunt u ook uw vaat doen en eventueel uw was. Er is ook een leuke recreatieruimte. Hier vindt u ook de informatie over de omgeving, kunt u spelletjes doen of lekker een boek lezen. U kunt ook uw laptop meenemen, want u beschikt hier over gratis WiFi. Uw kinderen kunnen zich vermaken met o.a. een zandbak, een schommel, een trampoline en een glijbaan. Ook zijn er nog een paar skelters. Verder zijn er gelukkig op deze voormalige boerderij wel wat kleine dieren, zoals geiten, varkens en pony's.

 

Boerderijcamping Sieboeverden in Laag-Keppel, gelderland

Laag Keppel, de plaats waar Boerderijcamping Siebieverden is gevestigd, ligt vlak bij het oudste stadje van Nederland: Bronkhorst. Dit stadje aan de Ijssel moet u gewoon bezocht hebben. Verder kunt u de omgeving uitermate goed op de fiets verkennen. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht over de Ijsseldijk. In de recreatieruimte vindt u veel meer routes. Ook kunt u natuurlijk het nabij gelegen Doesburg bezoeken, pak hier een terrasje of ga lekekr eten in een leuk restaurant. Ook de stad Arnhem biedt u vele mogelijkheden voor vertier.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Siebieverden in Laag-Keppel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina