Boerderijcamping Schoneveld in Ruurlo
Minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Boerderijcamping Schoneveld in Ruurlo, een minicamping in het hart van de Achterhoek, provincie Gelderland is een camping voor rustzoekers, buitenmensen en actievelingen. Grenzend aan het erf vindt u een zonnige en ruim opgezette boerderijcamping met 20 riante kampeerplaatsen. Deze zijn allemaal voorzien van water, elektra en afvoer. In de voormalige stal zijn nu 4 luxe vakantieappartementen gerealiseerd. De camping is landelijk gelegen en heeft een heel mooi uitzicht over de omliggende natuur. De bosrijke omgeving leent zich uitermate voor gezellige fiets- en wandeltochten. Ook cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. De gasten die verblijven op Boerderijcamping Schoneveld in Ruurlo, een minicamping in de provincieGelderland, dienen hun auto op een aparte plaats op het erf te parkeren.

boerderijcamping Schoneveld in Ruurlo, Achterhoek

 

Boerderijcamping Schonevel in Ruurlo beschikt over een verwarmd sanitairgebouw zijn alle benodigde faciliteiten voorhanden. In het vloerverwarmde sanitairgebouw (ook geschikt voor mindervaliden) zijn alle benodigde faciliteiten voorhanden: drie douches, vier toiletten, twee wascabines, een stortplaats voor het chemisch toilet, een groentewasplaats, een wasmachine, een centrifuge en een was-/afwasplaats. Voor jong en oud zijn er speelvoorzieningen op de minicamping aanwezig. Er is o.a. een speelhuisje, er zijn skelters, een trampoline en een zandbult voor de kinderen aanwezig. Ook is er een jeude boulesbaan en, ook heel leuk om te doen, Boerenboules (met grotere ballen). Op het erf is een overdekte fietsenstalling (afsluitbaar) inclusief een oplaadpunt voor de electrische fiets.

 

Sanitair bij minicamping Schoneveld in Ruurlo

 

Boerderijcamping Schoneveld ligt in Ruurlo, hartje van de mooie Achterhoek. Vanaf de boerderij kunt u heerlijk fietsen en wandelen, een bezoek brengen aan musea, de cactusoase, het doolhof enzovoort. Met behulp van de knooppuntroutes (en eventueel het gratis wifi op de camping) kunt u heerlijke tochten maken. Geniet ook op de terrasjes in de leuke plaatsjes die u tijdens uw tocht voorbij komt. Nog enkele andere leuke activiteiten of uitstapjes die vanaf deze minicamping te maken zijn: het brandweermuseum, de Achtkastelen route, de kasteeltuinen en de kinderspeelplaatsen Megapret en het Hof van Eckberge.

 

 

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Schoneveld in Ruurlo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina