Boerderijcamping Rhoon in Zuid-Eierland
Minicamping in Noord-Holland (Texel)

Boerderijcamping Rhoon in Zuid-Eierland, een minicamping in de provincie Noord-Holland is gelegen op het mooie Waddeneiland Texel. Het is een kleine mini camping met 10 plaatsen, die ook nog verdeeld zijn over 2 veldjes, één met vier plaatsen en één met 6 plaatsen. Nauurlijk is bij iedere plaats een stroomaansluiting. U verblijft hier op een echt boerenbedrijf, gericht op landbouw en bloembollen. Omdat de mini camping ongeveer 200 meter van de doorgaande weg gelegen is, is dit een uitermate veilige camping voor gezinnen met kinderen. Mede omdat de auto's niet op het terrein van Boerderijcamping Rhoon in Zuid-Eierland, een minicamping in de provincie Noord-Holland (Texel) geparkeerd mogen worden, maar op een centrale plek moeten staan.

Boerderijcamping Rhoon op Texel, mini caming in Noord-Holland


De voorzieningen op Boerderijcamping Rhoon in Zuid-Eierland zijn zeer goed. Zo is er een vrij nieuw sanitairgebouw uit 2009 met vloerverwarming. Er zijn 3 douches, een wascabine, 3 wastafels, 3 toiletten, een urinoir en een afwasplaats. Indien u wilt kunt u ook gebruik maken van één van de twee afwasplaatsen buiten. Alles wordt natuurlijk erg goed schoon gemaakt. Ook zijn er nog een wasmachine en een koelkast. Tevens is er een een kleine ruimte met boeken en informatie over het eiland. Deze boeken kunt u lenen. Voor de kinderen is er ook nog een speelveldje aangelegd, ideaal om een balletje te trappen. Het voordeel om op deze mini camping te kamperen is dat u dagelijks aardappelen, sjalotten en verse eieren kunt kopen.


boerderijcamping Rhoon op Texel, mini camping in noord-Holland

Op het Waddeneiland Texel, waar boerderijcamping Rhoon is gevestigd, kunt u zich natuurlijk uitstekend vermaken. Op Texel zijn goede mogelijkheden om leuke fietstochten te maken. Ook zijn er leuke dorpen zoals De Cocksdorp, De Koog en Den Burg waar u heerlijk kunt wandelen en natuurlijk uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er voldoende leuke terrasjes en restaurants. Maar u komt hier natuurlijk ook om van het mooie strand te genieten. Lekker een kopje koffie drinken bij één van de vele strandpavilioens.

Wilt u meer weten over deze mini camping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan hier de website van boerderijcamping Rhoon in Zuid-Eierland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina