Boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo
Minicamping in Noord-Portugal

Boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo, een minicamping in hartje noord Portugal, ligt in een heuvelachtig, authentiek terrassenlandschap, waar veel kleinschalige wijn- en landbouw bedreven wordt. Verscholen tussen de wijngaarden, bossen en grenzend aan een kabbelend beekje bieden Tony en Natalia hun gasten een verblijf aan op hun landgoed van ruim 2,5 ha. De afgelopen jaren hebben ze veel vrienden & familie over de vloer gehad, die heel enthousiast waren over hun quinta, gastvrijheid en de vrijheid-blijheid hier. Zo is het idee ontstaan om twee duurzame safari-lodges op het land te bouwen, om zo ook gasten te kunnen ontvangen! Per lodge is er een prive-badkamer. de lodges kijken uit over de quinta en zwembad. Een unike ervaring voor de gasten van Boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo, een minicamping in hartje noord Portugal.

 

 

​Op boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo verbouwen ze -als hobby- op kleine schaal wijn en olijven, en maken ze elk jaar hun eigen wijn. Verder hebben Tony en Natalia een moestuin, een boomgaard, stukje bos en wat beesten en verbouwen ze paddenstoelen. Er is een overdekt terras omringd met wijnranken, waar ze -indien gewenst- ´s ochtends uw ontbijt kunnen verzorgen en 2x per week een lekker dinertje houden, incl. wijn en koffie voor 10,00 euro p.p. Op het terras is er WiFi, zodat u gratis kunt internetten op uw tablet, laptop of smartphone.

 

 

In deze rustieke en zonnige omgeving van boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo is het genieten van het buitenleven en het leven dichtbij de natuur. Er zijn volop mogelijkheden om te vissen, wandelen en mountainbiken (gratis gebruik van de mountainbikes!) Toch wonen Tony en Natalia zeker niet afgelegen; leuke dorpjes met fijne voorzieningen liggen op 3 en 7km. Er zijn ook volop leuke uitstapjes mogelijk in de omgeving.

 

Wilt u nog meer weten over deze leuke minicamping ​​​​in Portugal?
Bekijk dan de website van boerderijcamping Quinta do Pisão in Penalva do Castelo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina