Boerderijcamping Prinsenhof in Odijk (nabij Bunnik)
Minicamping in de provincie Utrecht

Heeft u ook zo'n zin om te kamperen en van de ruimte en rust te genieten ? Dan zit u bij Boerderijcamping Prinsenhof in Odijk (nabij Bunnik), een minicamping in de provincie Utrecht al meer dan 20 jaar precies goed. Uw creatieve gastvrouw Anja ontvangt u met heerlijke koffie en een informatie map waar u weken mee zoet kunt zijn. Men biedt  u 25 ruime plaatsen met elektra verdeeld over 2 veldjes  voor caravans, campers en tenten. Op deze rustige camping heeft u uitzicht op de weidevogels en de weidekoeien. Voor de kleine kinderen staat er een speelhuisje om in te spelen, een glijbaan, tractor en een driewieler. Bij het ontwaken ziet u de zon opkomen voor een heerlijke nieuwe dag en geniet u van het ontbijtje op het tegelplateau met natuurlijk een lekker scharreleitjes van de eigen kippen. Mooie tegelplateau’s en gratis Wifi op uw plaats behoren tot de standaard van Boerderijcamping Prinsenhof in Odijk, nabij Bunnik, een minicamping in de provincie Utrecht.

 

 

Als u de mooie oprijlaan met iepen en kastanjes bent opgereden dan vindt  u het kampeerveld  van boerderijcamping Prinsenhof achter het veeteeltbedrijf, met het uitzicht op tevreden, grazende koeien in de weidse landerijen. Rondom de camping ziet u overal creatieve verassingen o.a.van keramiek.Het nationale park Utrechtse Heuvelrug om de hoek en het "buiten van Utrecht" zoals het zeer mooie "Kromme Rijngebied" ook wel wordt genoemd, is het heerlijk vertoeven en u heeft er altijd tijd te kort om het gebied te leren kennen. Te voet op of de fiets.
Genietend op de fiets of te voet,zult u verrast worden wat deze prachtige streek u laat zien.

De prachtige landhuizen, buitenhuizen en kastelen ( zie hieronder) zijn gezichtsbepalend voor de natuurgebieden in de Kromme Rijnstreek. De Nieuwe Hollandse Waterlinie en de limes laten u de geschiedenis beleven in het museum bij Fort Vechten of Fort Rhijnauwen en ook het oude historische stadje Wijk bij Duurstede is zeer de moeite waard met de prachtige vergezichten over de Lek. De Kromme Rijnstreek staat ook bekend om het vele heerlijke fruit te beginnen met de "kers-verse" kersen die u meteen kunt proeven in de gezellige kraampjes onderweg, gevolgd door de aardbeien, bessen en in september de diverse appels en de peren alles uit de streek. Piet en Anja Voskuilen heten u graag welkom op hun gemoedelijke camping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van Boerderijcamping Prinsenhof in Odijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina