Boerderijcamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde, een minicamping in de provincie Gelderland, is gelegen bij Geitenboerderij de Wolf. Een geitenboerderij met ruim 300 geiten, waar ook geitenkaas gemaakt wordt. De mini camping beschikt over ruimte voor 10 tenten of vouwwagens en deze is erg rustig gelegen in een appelhof. Het is een natuurkampeerterrein. Boerderijcamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde, een mini camping in de provincie Gelderland, heeft het kwaliteitslabel Fietsers Welkom.

Mini camping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde, Gelderland


Naast de boerderijcamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde kunt u ook nog een aantal vakantiehuisjes huren. Bij één van de huisjes, genaamd Janny, mag een caravan geplaatst worden. Dit huisje is nl rolstoeltoegangkelijk en biedt zo de mogelijkheid voor familie of vrienden om met beperkt familielid of vriend gezamenlijk vakantie te vieren. De huisjes, ook wel Veluwse luxe hutten genaamd, liggen een in prachtige wijngaard. U waant zich hier in Frankrijk! En dat op een mini camping in Gelderland!

 

Minicamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde, mini camping in Gelderland

 

Boerderijcamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde ligt op de rand van de Veluwe en Salland. Precies op de grens van de twee natuurschone provincies Overijssel en Gelderland. Deze mini camping is een prima startpunt om de Veluwe te ontdekken of een mooie fietstocht te maken langs de IJssel (ca. 1 km). Op 5 kilometer aftstand ligt de Hanzestad Deventer waar u prima een terrasje kunt pakken of lekker shoppen in deze historisch stad. Ook Apeldoorn behoort tot de mogelijkheden. De afstand is ongeveer 10 km. Als u door deze omgeving fietst ontdekt u pas hoe mooi Nederland en dan specifiek dit gebied is.

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Park Nieuw Grapendaal in Terwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina