Camping Op den Stuwwal in Groesbeek
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Camping “Op den Stuwwal” in Groesbeek ligt op het mooiste stukje van Gelderland. Op de top van de stuwwal, waar de camping gelegen is, heeft u mooie vergezichten over het platteland en het Reichswald (Duitsland). Let op: de bijbehorende boerderij is niet toegankelijk voor derden. De boerderijcamping is met name gericht op mensen die van de rust en de natuur willen genieten. Vanaf de camping kunt u meerdere fietsroutes kiezen die langs het water gaan, door het bos of de heuvels. Duitsland ligt dichtbij en kunt u met de fiets naartoe. Gaat u liever wandelen dan is er vlakbij een oude watermolen of een oud stukje heide wat u niet mag missen. De camping biedt u de mogelijkheid voor een seizoensplek of passantenplek. Camping "Op den Stuwwal" in Groesbeek, een boerderijcamping in de provincie Gelderland heeft 46 plaatsen.

Veel privacy op boerderijcamping Op den stuwal in GroesbeekDe plekken op de camping zijn vanaf 120 m2 en hebben allemaal eigen water, afvoer en elektra met 16 ampère. Als u met de camper komt heeft u de mogelijkheid om een verharde plaats te kiezen. Verder is er een ruime recreatieruimte met een biljart waar de wifi vrij toegankelijk is. Ook is er een gezamenlijke keuken, makkelijke zitplaatsen in de recreatieruimte,een terras met fantastisch uitzicht en reinigingsplaats voor het chemisch toilet. Benny en Els Lamers, de eigenaren van Camping "Op den Stuwwal" in Groesbeek willen u graag verwelkomen.

 

Boerderijcamping Op den Stuwal in de Achterhoek, GelderlandGroesbeek en omgeving zijn een lust voor het oog. Naast het platteland is er volop bos en heuvels om van te genieten. Het bos ligt al op 500 meter afstand van Camping “Op den Stuwwal". Ook de Mookerheide ligt binnen wandelafstand van de camping. Wilt u op een bijzondere manier de omgeving verkennen, dan kunt u via het oude spoor met de draisine naar Kranenburg en Kleef. Verder kunt u in de omgeving van deze boerderijcamping diverse musea bezoeken, naar de speeltuin, golfen, midgetgolfen, zwemmen, winkelen in Nijmegen of Kleef en nog veel meer. Kortom er is genoeg te beleven bij een verblijf op Camping "Op den Stuwwal " in Groesbeek..

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van camping "Op den Stuwwal" in Groesbeek
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina