Boerderijcamping Nix Hoeve in Genderen
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Nix Hoeve, alles mogen! Dat is waar Boerderijcamping Nix Hoeve in Genderen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant,  voor staat. Bijzonder kamperen in een prachtige omgeving bij de boer. Er is echt voor elk wat wils. Er zijn knusse Farm Tenten, geschikt voor 4 personen, voorzien van douche en toilet. Er zijn gezellige Farm Lofts, geschikt voor 4-6 personen, voorzien van een toilet. En niet te vergeten de prachtige Silo, deze is geschikt voor 2 personen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met uw camper of tent op Boerderijcamping Nix Hoeve in Genderen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant te verblijven.Boerderijcamping Nix oeve in Genderen

 

Op het terrein van De Genderense Hoeve bevinden zich douches en toiletten van Boerderijcamping Nix Hoeve in Genderen . Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Verder biedt men u tegen betaling een heerlijk vers streekontbijt aan. Vraag naar de mogelijkheden. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er is een dierenweide en speeltoestellen voor de kinderen. Ook een opblaaszwembad is te huur.  

 

Ruime plaatsen op de Nix Hoeve


Boerderijcamping Nix Hoeve  ligt in het prachtige Genderen in de provincie Noord-Brabant. Binnen een straal van 25 kilometer zijn veel mogelijkheden voor leuke uitjes. Bijvoorbeeld een bezoek aan Heusden, Woudrichem of Den Bosch. Of wat denkt u van een heerlijke wandeling op de Loonse en Drunense Duinen? Neem ook eens een kijkje in Slot Loevestein. En niet te vergeten sprookjes en attractiepark De Efteling. Wilt u gewoon lekker dichtbij ‘huis’ blijven? Ook dan is er genoeg te doen. Trek je laarzen aan en maak een heerlijke wandeling naar de mooie plas op het perceel van de Genderense Hoeve. Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan de eigen Kaasboerderij De Lange Hoeve. In de Kaaswinkel verkoopt men naast de kaas, gemaakt van de melk van de eigen koeien, allerlei heerlijke streekproducten.


Bent u al enthousiast geworden over deze minicamping in Noord-Brabant?
Kijk snel op de website van boerderijcamping Nix Hoeve in Genderen.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina