Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp
Minicamping in de provincie Noord Holland, Texel

Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp, een minicamping op Texel, provincie Noord-Holland is onderdeel van het gelijknamige agrarisch bedrijf. De camping beschikt over 15 kampeerplaatsen, met ieder een eigen stroom (10 amp.) en watervoorziening. Ook is er voor de gasten gratis Wifi beschikbaar. Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp, een minicamping op Texel, provincie Noord-Holland, ligt vlakbij het natuurgebied De Slufter en 6 kilometer van het Noordzeestrand.

 

boerderijcamping Nieuw Duinoord in de Cocksdorp

 

Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp beschikt over een modern toiletgebouw met 2 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, meerdere wastafels, 2 afwasplaatsen, een babyruimte en een afstort voor uw chemisch toilet. Alles wordt natuurlijk heel schoon en netjes gehouden. Tevens is er een recreatieruimte. Daar kunt u eventueel een spelletje spelen, lezen of gezellig bij te kletsen. In de recreatie ruimte van deze minicamping bevindt zich ook een wasmachine. Tevens is er een koelkast en magnetron voor gezamenlijk gebruik. Mooi centraal op het L-vormige veld ligt de kinderspeelplaats.

minicamping Nieuw Duinoord inDe Cocksdorp, Texel

Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp ligt op loopafstand van natuurgebied "de Slufter". En op fietsafstand van natuurgebied "de Muy". Op ongeveer 6 km ligt het schone Noordzeestrand. Het dorp de Cocksdorp ligt op ongeveer 4 km. Hier vindt u een supermarkt, fietsverhuur en verschillende souvenirwinkels. Texel biedt u ruim voldoende mogelijkheden voor vermaak of rust. Bezoek de leuke, gezellige dorpen of geniet van de zon op het strand of op één van de strandpaviljoens. Dit alles is natuurlijk op de fiets heel goed te doen.

Wilt u meer weten over deze minicamping op Texel, provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Nieuw Duinoord in De Cocksdorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina