Boerderijcamping Maereheerd in Den Andel
Minicamping in de provincie Groningen

Boerderijcamping Maereheerd in Den Andel, een minicamping in de provincie Groningen is een uistekende verblijfplaats indien u een mini camping zoekt die gelegen aan vis– en vaarwater, dat uitstekend geschikt is om kanotochten te maken. Kano's kunt u in de omgeving huren.De camping beschikt over ruime standplaatsen die allemaal zijn voorzien van een electra-aansluiting. U verblijft hier op slechts 2 kilometer vanaf de Waddenzee, hetgeen u veel mogelijkheden voor vermaak biedt. Maar bovenal zult u op Boerderijcamping Maereheerd in Den Andel, een mini camping in de provincie Groningen ervaren wat rust inhoudt.

boerderijcamping Maereheerd in Den Andel, mini-camping in Groningen

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Maereheerd in Den Andel voldoen aan de gestelde normen die de SVR, waar de eigenaren bij aangesloten zijn, aan hun leden stelt.Ook hebben kampeerders die zelf ook lid van de SVR zijn voordeel op het tarief. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen, zo kunt u kiezen voor de voordelige tarieven indien u één of twee maanden wilt verblijven. Alle arrangementen staan vermeld op de website van de camping (zie de link onderaan de pagina). Door de ligging vlak bij de Waddenzee is het natuurlijk een geweldige ervaring om onder begeleiding van een ervaren gids een wadloop tocht te maken. Misschien ziet u nog een paar zeehonden heerlijk genieten.

Boerencamping Maereheerd in Den Andel, minicamping in Groningen

Speciaal voor de wadloopliefhebbers is er ook een arrangement. Verder is de omgeving van boerderijcamping Maereheerd in Den Andel natuurlijk uitermate geschikt voor het maken van mooie wandel en fietstochten. Zo kunt u op een ontspannen wijze kennismaken met Noord-Groningen waar bijvoorbeeld de beeldentuin en de 700 jaar oude kerk in Westernieland het bezoeken meer dan waard zijn. Ook rondvaarten en dagtochten op de Waddenzee of het bezichtigen van de vele borgen zijn mogelijk. Maar vooral een bezoekje aan het Zeehondenentrum in Pieterburen is altij leuk en vertederend.

Wilt u meer weten over deze mini-camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Maereheerd in Den Andel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina