Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen
Minicamping in Groningen

Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen, een minicamping in de provincie Groningen is gelegen op het Noord-Groningen Hoogland. De 24 ruime plaatsen liggen bij de boerderij die stamt uit het jaar 1839. Alle plaatsen op deze mini-camping hebben een 10 ampere stroomaansluiting. Voor de rust en de veiligheid worden de auto's buiten het kampeerterein geparkeerd. Wilt u ook genieten van de schitterende weidse uitzichten over het Groningenland, kom dan ook eens kamperen op Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen, een minicamping in de provincie Groningen.

Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen, mini-camping in de provincie Groningen


De voorzieningen op Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen zijn in ruime mate aanwezig en goed. De douches, toiletten, wasplaatsen, vaatwasplaats en stortplaats van het chemisch toilet zijn gevestigs in een apart staande sanitaire unit. Tentkampeerders kunnen beschikken over een "eigen" veld. OOk voor campers en het verblijf in een goede trekkershut bent u op deze boerencamping op het juiste adres. Verder kunt u kan's huren voor het maken van mooi tochten door het Boterdiep

Boerencamping Maarlandhoeve in Uithuizen, minicamping in de provincie Groningen

.

Vanaf Boerderijcamping Maarlandhoeve kunt u te voet of op de fiets het Noord-Groningse lan uitstekend verkennen. U zult versteld staan van de historischhe kleine kerkjes, de prachtige dorpjes en de bloeiende velden. Maar ook zijn er diverse kastelen of borgen te bezoeken.Maar u bent ook in de nabijheid van het wad, dus probeer ook eens een leuke wadloop tocht te maken vanaf Pieterburen. Ook een bezoek aan de andere waddeneilanden kunnen wij aanraden.

Wilt u meer weten over deze mini-camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Maarlandhoeve in Uithuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina