Boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche
Boerencamping in Frankrijk

Boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche, een boerencamping in Frankrijk ( in de Correze, Limousin) is zeer geschikt voor de (volwassen) rustzoeker die van ruime plaatsen houdt. Deze kleine camping met maximaal 9 kampeerplaatsen, geschikt voor caravan, camper, vouwwagen of tent, biedt u alle vrijheid die u zich maar wensen kunt. U kiest zelf uw favoriete plekje uit op het terrein van 7 hectare. Naast het kampeerterrein biedt men u ook nog de mogelijkheid om een vakantiehuisje, een blokhut of zelfs een bedstee te huren. Echt genieten en relaxen kan dus op Boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche, een Boerencamping in Frankrijk (in de Corrèze, Limousin).

Domain Vert in Frankrijk

De boerderij behorende bij Boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche, dateert van begin 1900. Hier beleeft u Frankrijk. De natuur hier is wonderschoon, wandelen langs de beekjes, fietsen door de glooiende omgeving,kanoën, of stedentripjes maken door de omgeving, o.a Dordogne.Maar gewoon een boek lezen en genieten van de stilte. U heeft het hier voor het uitkiezen. Indien u wilt kunt u na overleg met Walter mee genieten van de traditionele keuken waar de producten uit eigen tuin en stal worden gebruikt.

domaine vert in Troche, dep. Co

De voorzieningen op boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche, dep. Corrèze-Limousin zijn gewoon goed. Er is o.a. Wifi aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn geheel vernieuwd en ondergebracht in een prachtige natuurstenen gebouw, hier zijn toiletten, douches, afwasmogelijkheid enz. Rust, ruimte en frisse lucht zijn de ingredienten die u in deze omgeving aantreft. Komt u laat aan, maak dan gebruik van de mogelijkheid om te slapen in één van de bedstedes.

Wilt u meer mogelijkheden weten over deze boerencamping in Frankrijk (Corrèze, Limousin)?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Le Domaine Vert in Troche.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina