Boerderijcamping Camping à la ferme La Tournerie in Aubas
Minicamping in de Dordogne

Boerderijcamping Camping à la ferme La Tournerie in Aubas, een minicamping in de Dordogne is genoemd naar het kleine gehucht waar de camping is gelegen. La Tournerie is een klein gehucht in een prachtig heuvelachtig en rustig landschap op slechts 6 kilometer van de fascinerend mooie plaats Montignac, met een rijkdom aan restaurants and (em) en dingen om te doen. Het ligt ook op een makkelijk te bewandelen afstand van St. Amand de Coly, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Boerderijcamping Camping à la ferme La Tournerie in Aubas, een minicamping in de Dordogne, opende zijn deuren in 2008. Sindsdien heeft men enorm veel positieve reacties ontvangen op de nieuwe camping, de faciliteiten en de omgeving.

boerencamping La Tourniere in Aubas

 

Boerderijcamping Camping à la ferme La Tournerie in Aubas is voor de dierenvrienden onder u is onze camping helemaal uniek...... Wilt u weten waarom, kijk dan eens naar op de website(in het Engels) - pagina waar u alles kunt lezen over iets dat u nergens anders zult vinden! Het is een echte camping voor rustzoekers, want hier mogen géén kinderen komen. De staanplaatsen, slechts 8 in totaal, zijn tussen 81 en 300m2 groot.

Minicamping in de dordogne, frankrijk

 

De boerderij ligt op 13 hectare eigen land met weidse vergezichten over het platteland, bijna aan het eind van een doodlopende weg. Er zijn dan ook nauwelijks passerende auto's of mensen die uw rust en vrede kunnen verstoren. Dat maakt minicamping La Tournerie tot een perfecte plek om volledig te ontspannen en de meer stressvolle zaken in het leven te vergeten. En voor de meer fysiek actieven onder u: er zijn kilometers prachtige wandelpaden en uitdagende fietsroutes door het vrijwel onverpeste en heuvelachtige platteland in de onmiddellijke omgeving.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de Dordogne?
Bezoek dan eens de website van Camping à la ferme La Tournerie in Aubas

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina