Boerderijcamping La Magaudie in Chartrier-Ferrière
Minicamping in Corrèze

Boerderijcamping La Magaudie in Chartrier-Ferrière, een minicamping in het departement Corrèze, heeft 30 zeer ruime kampeerplaatsen, schaduw en/of zon, en ligt in een schitterend natuurgebied Chausse, helemaal in het zuiden van det departement, op de grens met de andere depatementen De Dordogne en Lot. De omgeving van deze schitterende is heuvelachtig. De Nederlandse eigenaren willen op deze mooie minicamping , waar de gebouwen ongeveer uit 1800 komen, hun gasten een onvergetelijke vakantie bieden. U mag zelf kiezen, lekker luieren op de camping zelf, of actief bezig zijn in deze schitterende omgeving. Zoals u hier kunt zien, alles is mogelijk op Boerderijcamping la Magaudie in Chartrier-Ferrière, een minicamping in het departement Corrèze.

 

boerderijcamping La Magaudie in Frankrijk, minicamping

 

De voorieningen op Boerderijcamping La Magaudie in Chartrier-Ferrière zijn heel bijzonder. Het sanitairgebouw is gevestigd in een oude schaapskooi en in een gedeelte van een schuur, maar het is allemaal heel modern en erg netjes.Er is tevens een mindervalidendouche, tevens familiedouche. Verder vindt u hier de receptie met alle mogelijke toeristische informatie over de omgeving, een bibliotheek en ook nog wasmachines. Ok is het mogelijk om iedere ochtend vers brood te bestellen en van een heerlijke maaltijd of drankje te gebieten in het restaurant of op het terras. Voor uw vertier is er een zwembad, jeu de boules, een trampoline, een tafeltennis tafel en in het hoofdseizoen live muziek op het terras.

 

Mini camping La magaudie in FRankrijk, boerdencamping

 

De ligging van Boerderijcamping la Magaudie in Chartrier-Ferrière is geweldig, het heuvelachtige landschap nodigt u uit om te wandelen, fietsen, motorrijden en/of te mountainbiken. Op korte afstand van de mini camping ligt het Lac du Causse, een heel mooi groot meer om in te zwemmen of andere watersporten te beoefenen. Verder zijn er in de omgevingheel veel mooie activiteiten en bezienswaardigheden, zoals grotten, kastelen en natuurlijk de leuke oude dorpjes met hun vaak leuke marktjes waar u de streekproducten kunt kopen, bijvoorbeeld in het nabijgelegen dorp Chartrier. Ook zijn er in de omgeving diverse grotten te bezichtigen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in het departement Corrèze?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping la Magaudie in Chartrier-Ferrière.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina