Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping La Dolce Vita , een minicamping in de provincie Limburg, is gelegen in het dorp Ransdaal (snelweg op 5 min), gesitueerd in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels met uitzicht over het Ransdalerveld en op het Geuldal. Het landelijk en rustig gelegen Ransdaal kenmerkt zich door authentieke boerderijen met hun typische ronde poorten en mooie binnenplaatsen. Tussen de groene weiden in het golvend landschap treft u kabbelende beekjes en riviertjes aan. Tal van fiets- en wandelroutes dwars door de weilanden in het ´Land van Kalk´ bieden u de mogelijkheid om te genieten van de prachtige vergezichten en mooie natuur. U treft een unieke mix van prachtige natuur, cultuur en historie.U kunt op Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal, een minicamping in de provincie Limburg, gebruik maken van uw eigen kampeermiddel maar ook is het mogelijk om een ingerichte caravan met voortent te huren (basis en luxe-modellen). 


Op boerderijcamping La Dolce Vita biedt men u ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen (ca 90 m2) met uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels en het Ransdalerveld met zowel zonnige als ook schaduwrijke plekken. De camping is voorzien van hoogstam-fruitbomen en iedere plaats heeft een elektra aansluiting (6 amp). Het sanitair is zeer netjes en proper met toiletten, douche- en wasgelegenheden (dames- en herenruimte). Er is een chemisch toilet en voor campers een loosplaats voor afvalwater als ook een water-tappunt en verder beschikt de camping over een dubbele afwasruimte met gratis warm water. Er zijn diverse waterkranen op het kampeerterrein. Ook een wasmachine en droger zijn aanwezig en daarnaast kunt u gratis gebruik maken van een diepvries en de vele tijdschriften en boeken.Voor de gasten is er gratis Wifi op de gehele camping. Voor de kleintjes (tot ca 6 jaar) is er een speeltoestel, een zandbakje en een recreatieveldje. Iedereen kan genieten van de kippetjes, pony’s en schaapjes alsmede de gratis verse eitjes. Honden kunnen zich uitleven op de honden-speelweide.

De BBQ-avonden (in hoogseizoen) zijn een echte aanrader met tal van Limburgse specialiteiten en gezelligheid


Boerencamping Ransdalerveld in Limburg, Minicamping in Ransdaal

Typisch Limburgse dorpen en mooie steden (o.a. Valkenburg, Maastricht, Aken, Kerkrade en Vaals) liggen in de directe omgeving van Boerderijcamping La Dolce Vita. Er zijn legio recreatie- en sportmogelijkheden en vele toeristische trekpleisters en attracties welke ook prima te bereiken zijn vanuit het openbaar vervoer (treinstation op 5 minuutjes lopen) en per fiets. Er is vanaf de camping een directe aansluiting op talloze wandel- en fietsroutes en ook kunnen fietsen en scooters direct in de buurt gehuurd worden.

Of u nu kiest voor een kort of lang verblijf, tussen 15 maart en 1 november heet men u graag van harte welkom op camping La Dolce Vita.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina