Boerderijcamping La Brouquere in Gondrin
Minicamping in de Gascogne

Boerderijcamping La Brouquere in Gondrin, een minicamping in de Gascogne is een mooie kleine camping die gelegen is in het de Midi-Pyrenees. Dit is een mooie plaats om al uw opgebouwde stress achter te laten. U kunt hier genieten van de schitterende omgeving met mooie uitzichten en prachtige wijngaarden. Op deze mooie boerderijcamping La Brouquere in Gondrin, een minicamping in de Gascogne krijgt u aandacht en zorg waardoor u een geweldige vakantie zult beleven.

Boerderijcamping La Brouquere in Gondrin, Frankrijk

 

Op boerderijcamping La Brouquere in Gondrin gaat u, met behoud van het comformt, terug naar de natuur. Het is een ideaal uitgangspunt om de omgeving te ontdekken.Op de camping, met zijn 6 zeer ruime kampeerplaatsen, zelf zijn ook voldoende activiteiten te beleven, er is o.a. ook een zwembad. In het voor en naseizoen is de camping meestal bevolkt door de mensen die van rust houden. De sanitaire voorzieningen zijn optimaal. Er zijn 3 grote badkamers. De mogelijkheid wordt geboden om één van deze badkamers te reserveren.

Boerderijcamping La Brouquere in Gondrin Frankrijk


Naast natuurlijk het genieten en ontstressen op boerderijcamping La Brouquere in Gondrin, zult u misschien ook wel mooie wandelingen of fietstochten door deze geweldig mooie natuur maken. Maar indien u er met de auto op uit wilt dan zijn ook hier de mogelijkheden bijna ontelbaar. De eigenaren van de camping zullen u met woord en daad bijstaan. Men heeft niet voor niets de slogan: u komt als gast en gaat als vriend!

Wilt u meer weten over deze schitterende minicamping in de Gascogne?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping La Brouquere in Gondrin.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina