Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel
Minicamping in Gelderland

Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel, een minicamping in de provincie Gelderland. De buurtschap Henxel ligt in de nabijheid van Winterswijk, in de mooie Achterhoek. De mini-camping beschikt over 15 ruime kampeerplekken, maar natuurlijk is er voor de zgn. kort-kampeerders ook wel ruimte beschikbaar. Naast de minicamping is er ook een romantische twee persoons Pipo-wagen te huur. Indien u een eigen paard heeft, dan kunt u die eventueel ook meenemen naar Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel, een minicamping in de provincie Gelderland.

boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel, minicamping in Gelderland, Achterhoek

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel zijn gewoonweg erg goed. Het vrolijk ingerichte gebouw beschikt over 3 toiletten, 1 (watervrij) urinoir, 4 wastafels en 4 douches. Ruim voldoende om aan de normen van de VeKaBo te voldoen. Ook liggen er bij de wastafels keurige gastendoekjes. In dit gebouw vindt u ook de afwasgelegenheid en informatie over de omgeving. Omdat Betty en Geert Wassink, de eigenaren van deze mooie boerencamping, graag een mooi groen grasveld willen hebben en houden, is het niet toegestaan om plastic in uw voortent te gebruiken.

MIni-camping Kortschot, boerencamping in de Achterhoek


Als u komt kamperen op Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel dan bent u misschien al bekend met de schitterende omgeving in de Achterhoek. Er zijn prachtige wandelroutes die ook starten bij de camping, maar ook de fietsroutes bieden u fantastische dagen. U kunt tegenwoordig zelf uw routes maken, via hte zgn fietsknooppuntensysteem.Verder wordt geadviseerd om ook themaroutes te volgen. De TRAP route brengt u in contact met de geschiedenis van Winterswijk, Het kaasspoor eindigt bij Kaasboederij Weenink.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Kortschot in Winterswijk-Henxel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina