Boerderijcamping Korenwolf in Eys
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping Korenwolf in Eys, een minicamping in de provincie Limburg beschikt over 15 zeer ruime standplaatsen die voorzien zijn van een 6 ampère stroomaansluiting én gratis Wifi. Tevens geniet u vanaf uw standplaats van een prachtig uitzicht over het Limburgs landschap. U verblijft bij een actieve boerderij waar tarwe, suikerbieten en bouwgerst (voor de Gulpener Brouwerij) verbouwd wordt. Dus u kampeert op Boerderijcamping Korenwolf in Eys, een minicamping in de provincie Limburg, écht bij de boer!

 

Er zijn uitstekende voorzieningen op Boerderijcamping Korenwolf in Eys. Deze voldoen ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Er zijn natuurlijk voldoende douches, wasgelegenheden met warm en koud water, een afwasruimte, een wasmachine, centrifuge en koelkast en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Mocht u deze minicamping vaker willen bezoeken dan is het ook mogelijk om uw caravan in één van de loodsen te stallen.

 

Het gebied waar Boerderijcamping Korenwolf in Eys is gelegen, leent zich bij uitstek voor mooie wandeltochten in de ongerepte natuur waarin de patrijs, torenvalk, fazant, das, geelgors en de korenwolf (zeldzame veldhamster) tot de vaste bewoners behoren. De klaproos, kamille, akkervergeet-mij-nietje en korenbloem kunt u verzamelen voor een mooie veldboeket. Door de centrale ligging van de camping bent u o.a. snel in plaatsen zoals: Gulpen, Maastricht, Aken en Luik. De Belgische Ardennen of winkelen in Aken behoren zeker tot de mogelijkheden voor een dagje uit.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Korenwolf in Eys

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina