Boerderijcamping Chy-Kara nabij Pálmonostora,
Mini camping in Zuid-Hongarije


Boerderijcamping Chy-Kara nabij Pálmonostora, een minicamping in Zuid-Hongarije is meer dan een Boerderijcamping. Chy-Kara, is een ontmoetingspunt voor reizigers, bikers, wandelaars en gelijkgestemden, voor avonturiers, bewustzijns verruimers en backpackers in het Hartcentrum van Moeder Aarde, op de Laagvlakten van Hongarije. Geniet van de luxe van typische, traditionele Hongaarse Puszta faciliteiten, die je 100 jaar mee terug nemen in de tijd en die je inzicht geven over hoe onze grootvaders leefden; Met een douche buiten waarvan het water in een ton wordt verwarmd door de zon, het stoken van houtkachels, een vuurplaats, handwasjes bij de waterpomp, met het genieten van een eindeloze sterrenhemel in plaats van tv kijken. Hier ontdek je nieuwe perspectieven over kamperen en logeren zoals het echt hoort. Ontdek hoe deze exclusieve basics je in diep contact brengen met de schoonheid van de natuur. Dus "Back to Basic" (indien u dat wilt) op Boerderijcamping Chy-Kara nabij Pálmonostora,een mini camping in Zuid-Hongarije

huisje op boerderijcamping Kara Chi in Hongarije, mini camping

 

Het terrein op boerderijcamping Chy-Kara is ruim en er zijn geen vaste plaatsen. Het terrein is ingedeeld in segmenten ... ’het Hart’, ’het Sterrenbos’, ’de Zon’, ’de Maan’, ’de Aarde’ en ’Planet KC’. De afgelopen jaren zijn er telkens bomen geplant ... dus het wordt elk jaar schaduwrijker. Er zijn overigens ook plekken waar genoeg schaduw is ... Annemieke, de eigenaresse, gaat ervan uit dat mensen die komen zelf hun uitrusting bij zich hebben. Maar men heeft ook 2 2-3 persoons tenten te huur. Die zijn dan, op een slaapzak en persoonlijke benodigdheden na, ingericht. Maar ook daar ... biedt men als bijzonderheid een houtkacheltje aan waarop primitief gekookt kan worden ... of gewoon gezellig in de vlammen staren s avonds, en een originele wastafel met waterkan. Als bijzonderheid komt er verder elke dinsdag en vrijdag een supermarkt-vrachtwagen aan huis voor de nodige boodschappen.

 

Men biedt op Boerderijcamping Chy-Karaaan geinteresseerden een beperkt maar interessant aantal activiteiten aan. Vissen bij visvijvers in de buurt, wandeltochten naar bijvoorbeeld het gebergte bij Pilis in het Noorden van Hongarije, begeleidde stadswandelingen in Pécs. Verder heeft men het DroomXpress Meditatie- en Retraite programma. Dat bestaat uit: Meditatieweken met intuitief Tekenen en Schilderen en/of meditatief Wandelen en/of retraite weken. De keuze is aan u. In de nabije omgeving is genoeg te beleven, Er zijn thermaalbaden, er is een openluchtmuseum met een Panorama Schilderij, natuurgebieden, etc.

Wilt u meer weten over deze mini camping in Zuid-Hongarije?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Chy-Kara nabij Pálmonostora.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina