Boerderijcamping Jonker in Bergen,
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping Jonker in Bergen, een boerencamping in de provincie Noord-Holland wordt gerund door Ruud Jonker en Charlotte de Liagre Böhl. Naast de camping heeft men nog melkkoeien, schapen en lammetjes en kippen. Ook is er nog een paardenpension met binnenbak. De camping zelf bestaat uit 15 kampeerplaatsen. Ook worden op boerderijcamping Jonker in bergen, een boerencamping in de provincie Noord-Holland nog stacaravans en een deel van de stolpboerderij verhuurd.

Boerderijcamping Jonker in Bergen , provincie Noord-Holland


Boerderijcamping Jonker in Bergen is mooi gelegen aan de duinrand. Vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht over de polder in dit mooie gebied. De camping zelf is verdeeld in een aantal veldjes, de één voor de zonaanbidders de ander biedt wat meer beschutting. Alle kampeerplaasten zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. Op vrijwelhet gehele terrein is gratis WiFi te ontvangen. Het is wel raadzaam om eerst contact op te nemen met de eiegenaren omdat het zeer regelmatig voorkomt dat de camping vol is, want er zijn veel terugkerende kampeerders.

Boerencamping Jonker in Bergen, Noord-Holland

Het sanitairgedeelte is in 2017 gerenoveerd en bestaat nu uit 5 toiletten, een urinoir, 3 douches, een familiedouche. Verder is er een afgesloten wascabine met babyverschoningstafel, drie wastafels en drie afwasplaatsen. Dit alles hangt vrij van de grond.  Ook kinderen kunnen zich hier goed op de camping vermaken, er zijn voldoende speelattributen voorhanden, zoals een glijbaan, trampoline en in de zomer soms een zwembadje. Als het mogelijk is worden de gasten ook betrokken bij het boerenbedrijf, vooral bij het hooien.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Jonker in Bergen

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina