Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende
Boerencamping in de provincie Groningen

Op Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende, een boerencamping in de provincie Groningen biedt men u de keuze uit 15 staanplaatsen die voorzien zijn van een 6 amp. electra aansluiting. Opende ligt op de grens van Groningen en Friesland en grenst aan het gelijknamige bos en heide gebied. De boerderij is nog actief, het is een melkveehouderij. Op Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende, een boerencamping in de provincie Groningen, zijn ook 2 vrijstaande en goed ingerichte huisjes te huur.

 

Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende, provincie Groningen

 

Op de ruim opgezette boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende zijn goede faciliteiten aanwezig. Ze voldoen ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Natuurlijk schoon en net sanitair met o.a. ruimte om eventueel te koken. Verder zijn er voor kinderen veel speelmogelijkheden, een speelveld met voetbaldoel en volleybalnet, een zandbak, jeu de boules (natuurlijk ook voor senioren geschikt), een schommel en ruimte om te skelteren. Op ongeveer 1,5 km afstand van deze boerencamping is een groot natuurbad met veel speel-, zwem- en surfgelegenheid.

 

Speelveld op boerencamping Jiltdijksheide in Opende, provincie Groningen.

 

In het gelijknamige natuurgebied bij Boerderijcamping Jlitdijksheide kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Maar u kunt ook hele leuke dagtochten maken naar het Waddeneieland Schiermonnikoog, zeehondencentrum Lenie 't Hart in Pieterburen, een wadlooptocht vanuit Pieterburen etc. Ook aanraders zijn de kinderboerderij in Leek, het speelgoedmuseum in Roden, Assen met het Verkeerspark en het Drents Museum en natuurlijk de stad Groningen waar u heerlijk kunt winkelen of andere leuke activiteiten doen.

.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina