Boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Maartensdijk
Boerencamping in de provincie Utrecht

Boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Maartensdijk, een boerencamping in de provincie Utrecht, is een kleine camping met 25 staanplaatsen en het gemak van alle faciliteiten. Je kunt hier volledig tot rust komen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden. De camping ligt vlak bij Hilversum en Loosdrecht. Deze omgeving heeft veel afwisseling te bieden in de natuur en is erg geschikt voor mooie fietstochten. Er zit een fietsroute knooppunt naast de camping dus dat is makkelijk opstappen. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op oerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Maartensdijk, een boerencamping in de provincie Utrecht, zo kan je bijvoorbeeld mee helpen melken of de kalfjes gaan voeren.

 

boerderijcamping Hofstede de twaalfgaarden in de provincie utrecht

 

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op boerderijcamping Hofstede van Twaalfgaarden in Maartensdijk. Voor de jeugd is er een trampoline, tafeltennistafel, skelter en levensgroot vier op en rij. Het super ruime en nette sanitairgebouw beschikt over 5 douches, 5 toiletten, een invaliden douche, een familie douche en een wasmachine. Iedere plaats op deze boerderijcamping heeft een eigen watertappunt, een electra-aansluiting en een vuilwaterafvoer. Er is kunstgras aangebracht op de plaats van de voortent. De campinggasten kunnen zich ook uitleven met een partijtje Jeu de boules. En voor de liefhebbers is er gratis WiFi op het gehele terrein.

mooi overzicht over de camping in Maartensdijk

 

Er zijn in de nabije omgeving van boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Maartensdijk veel verschillende dingen te doen en te zien. Zelfs al binnen een afstand van 10 km vind je veel leuke plekken en activiteiten. Zo zijn de Loosdrechtse plassen ideaal om een bootje te huren of lekker van de natuur te genieten. Of fiets over de Hilversumse Heide en door de Bossen van Lage Vuurse. Ook kasteel Drakensteyn is nabij. Het spoorwegmusuem is ook een aanrader. Maar wilt u ontspannen, zoek dan een leuk stekje aan het viswater in de omgeving.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Maartensdijk.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina