Boerderijcamping Hoeve de Mertel in Biezenmortel
minicamping in Noord-Brabant

Boerderijcamping Hoeve de Mertel in Biezenmortel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant is kan als voorbeeld dienen waarom kamperen bij de boer nog nooit zo populair was. En dat is geen wonder als u de voordelen hiervan ervaart. Rust, ontspanning, natuur en comfort en dat op de wijze zoals ú het liefst vakantie viert. De ruime en zonnige staanplaatsen van Boerderijcamping Hoeve de Mertel in Biezenmortel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, zijn alle voorzien van elektriciteit (10 Ampère) en drinkwater.

boerderijcamping Hoeve de Mertel on Noord-Brabant


De sanitaire voorzieningen op boerderijcamping Hoeve de Mertel in Biezenmortel, zijn ondergebracht in een moderne en schone verwarmde accommodatie, die bovendien toegankelijk is voor rolstoelen. Buiten staan er 2 overdekte afwasplaatsen tot uw beschikking. De petanquebaan daagt u uit voor een spelletje jeu de boules, kinderen ravotten naar hartenlust in de speelwei of helpen ons met de verzorging van de schapen en hun lammetjes. En,zoals het tegenwoordig hoort, overal is gratis een draadloze internetverbinding beschikbaar.

MInicamping en kleine camping Hoeve de Mertel


De andere voorzieningen op Boerderijcamping Hoeve de Merlet in Biezenmortel zijn ook netjes en modern. Zo is er "'t Schop", waar de opslagplaats, de vernieuwde fietsenstalling, de milieustraat en buitenspeelgoed zijn. Ook staat er een recreatieruimte tot uw beschikking in "De Schuur". Het leuke hiervan is dat men daar door een groot raam in de stal kan kijken. En de kleine dieren, zoals kippen, en de haan, maar ook Suus het campingbiggetje zijn te bewonderen in de kippenren.


Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Hoeve de Mertel in Biezenmortel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina