Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp
Minicamping op Texel (Noord-Holland)

Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in de Cocksdorp, een minicamping op het eiland Texel (prov. Noord-Holland) bestaat sinds 2007. De familie Langeveld is toen gestart met de aanleg van de camping en hebben zich aangesloten bij de Vekabo. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen, allemaal voorzien van een eigen aansluitkastje voor stroom, digitale tv, water en vuilwater afvoer. Het boerenbedrijf is nog actief en is gericht op akkerbouw. Het veld is omringd door bomen en struiken waardoor u op Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp heerlijk beschut tegen de wind kunt kamperen.

 

boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp, minicamping op Texel

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp zijn uitstekend. Zoals hierboven is vermeld zijn er uitgebreide voorzieningen op de plek zelf, maar ook het sanitairgebouw mag er zijn! Er zijn douches, voldoende toiletten(ook een seniorentoilet), wascabines en het geheel is voorzien van vloerverwarming. Ook voor uw (af)was zijn er voldoende mogelijkheden. De kinderen kunnen spelen in een mooie berg zand of struinen door de door het bos. Ook zijn er enkele kleine dieren aanwezig.

 

Minicamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp, Boerderijcamping in Noord-Holland op texel

 

Texel is natuurlijk een eiland waar u actief kunt zijn door de vele mooie fietspaden of de wandelingen door de duinen, maar u kunt ook heerlijk ontspannen op het strand en dan genieten van een drankje bij één van de strandpaviljoens. Maar bezoek ook de leuke markten in de andere dorpen op het eiland. Er zijn vele leuke winkeltjes en terrasjes. Een aanrader is de Zeehondenopvang Ecomare. Zoals u ziet voldoende mogelijkheden indien u verblijft op de mooie Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp.

Wilt u meer weten over deze minicamping op Texel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Hoeve Nieuw Breda in De Cocksdorp.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina