Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend
Minicamping op Texel (Noord-Holland)

Kampeerliefhebbers zijn van harte welkom op Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend, een Minicamping op het eiland Texel, Noord-Holland. Deze fijne, rustige en landelijk gelegen boerderijcamping met uitzicht op het beschermd dorpszicht van het dorp Oosterend. De camping ligt 2,4 kilometer vanaf dit pittoreske dorp. Geniet van de rust en ruimte! De camping heeft 14 ruime plaatsen van ongeveer 120m2, waaronder een aantal camperplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (10 ampère Eurostekker). Per plaats mag eventueel een klein bijzettentje geplaatst worden. Er zijn voldoende centrale waterpunten aanwezig. Huisdieren (max. 2) zijn toegestaan,moeten aangelijnd zijn en mogen niet alleen achtergelaten worden op de camping. Jongeren onder de 21 jaar zijn alleen welkom op Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend, een Minicamping op het eiland Texel, als de ouders de gehele periode aanwezig zijn of na telefonisch overleg.

 

boerderijcamping Hoeve Margriet op Texel

 

Bij Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend horen twee sanitairgebouwen met douches, wasgelegenheid en toiletten. Op de actieve boerderij, waar aardappelen en graan worden verbouwd, lopen nog een aantal lieve boerderijdieren rond (kippen, varkentjes, geiten, koeien, eenden, …). Maak tijdens uw verblijf o.a. kennis met de geiten Suus en Saar en de koeien Aaltje en Gerritje. Avontuurlijke kinderen genieten hier volop in de ruimte om lekker te rennen en kunnen zich o.a. heerlijk vermaken in de zandbak of op de trampoline, schommel en kabelbaan.Wat is er nog mopoier voor de kinderen als dat! De familie Bakker vertellen je graag alles over het boerenleven op Texel!

 

Minicamping Hoeve Margriet Texell

 

De Waddenkant van Texel, alwaar Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend gevestigd is, ademt een heel andere sfeer dan de duinrijke westkant. Natuur- en vogelliefhebbers belanden hier in een paradijs: er zijn veel landerijen en natuurgebieden die een belangrijke broed- en foerageerplek vormen voor talloze vogels. Dit rustige kampeerterrein is landelijk gelegen achter de rustig gelegen stolp ‘Hoeve Margriet’. De Waddendijk ligt op enkele minuten fietsen van je kampeerplek. Het fietspad over de dijk voert je langs de natuurgebieden ‘Ottersaat’, ‘Wagejot’ en ‘Utopia’. Op de dijk bij Oosterend staat de ‘IJzeren Kaap’, een vuurloos baken uit het midden van de 19e eeuw. Achter de dijk, tussen Oosterend en het vissersdorp Oudeschild, is een klein surfstrandje.

Wilt u meer weten over deze minicamping op Texel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Hoeve Margriet in Oosterend.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina