Boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen
Minicamping in de provincie Gelderland

De familie van Santvoort is sinds 2005 eigenaar van Boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen, een minicamping in de provincie Gelderland. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen en is loopafstand gelegen van het centrum van Wijchen. Wijchen is gelegen ten westen van Nijmegen. U zult tijdens het verblijf op boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen, een minicamping in de provincie Gelderland ontdekken hoe ontspannend het kan zijn om bij de boer te kamperen.

 

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen zijn geheel vernieuwd. De dames en de heren hebben ieder een eigen voorziening, ruim voldoende voor de gasten van de camping. Op de camping zijn ook kleine dieren en andere speeltoestellen. Er zijn onder andere Walibi’s, stokstaartjes en miniatuurpaardjes waar de kinderen mee kunnen spelen. Ook bestaat de mogelijkheid om samen met de boer een ritje te maken in de tweespan.

 

In het dorp Wijchen vindt u alles wat noodzakelijk is voor de dagelijkse behoefte. Maar tijdens uw verblijf raden wij u aan om ook het mooie Nijmegen te bezoeken. Deze schitterende stad met zijn mooie historie zal u verrassen. Maar ook in de omgeving van Boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen is veel te doen, zo als bijv. lekker fietsen of wandelen door de bossen, bowlen, paardrijden, skeeleren. U noemt het maar op!

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Het Scharrelnest in Wijchen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina