Boerderijcamping Het Poolse Kruis in Axel
Minicamping in de provincie Zeeland

Boerderijcamping Het Poolse Kruis in Axel, een minicamping in de provincie Zeeland is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Ideaal als u ook België met een bezoekje wilt vereren. Deze omgeving biedt u een verscheidenheid van landschappen en uitzichten. Boerderijcamping Het Poolse Kruis in Axel, een minicamping in de provincie Zeeland biedt u ruime plaatsen zodat u van uw privacy kunt genieten.

Boerderijcamping Het poolse Kruis in Axel, Zeeland

De voorzieningen op boerderijcamping Het Poolse Kruis in Axel voldoen ruimschoots aan de door de VeKaBo gestelde eisen. Voldoende en nette toiletten en douches, mogelijk heid om uw was te doen, etcetera. Maar ook uw kinderen kunnen zich op en buiten de camping uitstekend vermaken. Wat er zoal te doen is kunt u o.a zien op de foto’s die op de website van de camping geplaatst zijn.

Minicamping Het poolse Kruis, boerencamping in Zeeland

 

Axel, de plaats waar boerderijcamping Het Poolse Kruis is gevestigd, is natuurlijk een mooie startplaats om er met de fiets op uit te trekken, Zeeuws-Vlaanderen beschikt over minimaal 22 fantastische fietsroutes, U fiets zo België in. Maar ook met de auto zijn er volop mooie dorpen en steden te bereiken, wij nomen er een paar op: Terneuzen, met de imposante sluizen, Hulst, een oud vestingstadje, Antwerpen met zijn mooie dierentuin en natuurlijk Brugge voor een leuke rondvaart.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Het Poolse Kruis in Axel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina