Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum
Mini camping in de provincie Utrecht

De familie Van Eem zijn de eigenaren van Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum, een minicamping in de provincie Utrecht. De ligging aan het eind van een doodlopend pad en midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug geeft al aan dat het een rustige mini camping is. U vindt hier ruime plekken die bijna allemaal beschikken over een tegelplateau waar de voortent op gezet kan worden. Ook stromend water is op bijna alle plaatsen aanwezig. Indien u op Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum, een minicamping in de provincie Utrecht verblijft, dan ervaart u het echte boeren leven, want de boerderij is nog volop in bedrijf.

Boerderijcamping het leersumseveld in Leersum,  mini  camping in Utrecht


De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum, zijn allemaal ondergebracht in het centraal op de camping gelegen toiletgebouw. Er zijn 2 damestoiletten en 2 heren toiletten, waarvan 1 ruimte met 2 urinoirs. Er is ook een besloten wasruimte en tevens zijn er twee gratis douches. Verder kunt u hier de vaat doen of de gewone was tegen een kleine vergoeding. Voor de kinderen is er op de mini camping ook voldoende te beleven. Er is een speelveld, een trampoline, tafeltennis, skelters en natuurlijk zijn er de dieren. In een verbouwde schuur is een leuke kantine gemaak, met een tv of gewoon om er gezellige spelletjes te doen.

Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum, provincie utrecht


Door de mooie ligging van Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug is dit de ideale locatie om als startpunt te kiezen voor het maken van mooie wandel- en /of fietstochten. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Leersum. Hier vindt u alles wat u voor uw dagelijkse behoefte nodig heeft, maar ook diverse restaurants, leuke terrasjes en op vrijdag de markt. Verder zijn er in de omlegende plaatsen vooral in de zomer diverse activiteiten, zoals een braderie.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Het Leersumseveld in Leersum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina