Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede
Minicamping in Jutland

Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede, een minicamping in Jutland. is gelegen op de hoogterug in midden/oost Jutland. Er zijn 30 ruime plaatsen, tevens zijn er 3 blokhutten te huur. Een kleine campingplaats waar het overzichtelijk is voor ouders of groot ouders met kleine kinderen. Er heerst een goede atmosfeer, gezelligheid en rust.Ver weg van stress en gejaag, heerlijk ontspannen en tot u zelf komen kunt u doen op Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede, een minicamping in Jutland.

 

Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede, minicamping Jutland Denemarken

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede zijn vooral ecologisch verantwoord. Er zijn 2 service gebouwen. Totaal 4 toiletten, 2 urinoirs, 3 douches en 2 wasbak/omkleed ruimtes. Een familie/gehandicaptenbadkamer met douche, wc, en aankleedkussen voor de kleintjes. Er worden dus alleen natuurlijke reinigings middelen gebruikt. Ook zijn er waterbesparende toiletten. Uw auto mag alleen bij aankomst of vertrek op de camping. Verder is er ook een keuken en een recreatieruimte met informatie over de omgeving.En natuurlijk geen plastic in de voortent! Op deze minicamping mag u vrij het bedrijf bezichtigen. Zo kunt u zien wat ecologisch boeren inhoudt. Kinderen natuurlijk wel onder begeleiding van ouderen.

 

Minicamping Gyvelborg in Norre Snede, boerderijcamping in Jutland Denemarken

 

Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede ligt in een prachtige natuurrijke omgeving, met heuvels, bossen, heide en schone meren. Het hogemerengebied, waarvan de plaats Silkeborg zo bekend is, ligt niet ver van de minicamping vandaan. Er zijn in de omgeving een goede mogelijkheid om te vissen, meestal zijn het Put and Take meren. Er zijn vele mogelijkheden om in de natuur te zijn, te wandelen of op de fiets! De Hærvej, oude drijf route voor het vee, is nu fiets en wandelpad, en de Skæve baan, was vroeger en treinspoor, nu ook fiets en wandel route, ligt vlakbij de camping, die ook maar 30 minuten rijden vanaf "Legoland" ligt.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Jutland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Gyvelborg in Norre Snede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina