Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk
Boerencamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk, een boerencamping in de provincie Overijssel, is gelegen in de gemeente Hardenberg. De camping ligt aan een doodlopende weg, vlakbij de Duitse grens en de mooie bossen. Op de boerderij heeft men ongeveer 55 melkkoeien en jongvee. Deze minicamping beschikt over ongeveer 28 ruime plaatsen die voorzien zijn van water en rioolaansluiting. Natuurlijk is er ook electra en wel 6 amp. per plaats. Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk, een boerencamping in de provincie Overijssel, is tevens een zorgboerderij.

 

Boerderijcamping grenszicht in Radewijk, boerencamping in Overijssel

 

Er zijn zeer goede en nette voorzieningen op Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk. Wifi is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Het verwarmde toiletgebouw bestaat uit een dames en herengedeelte en daar kan men beschikken over 3 douches, een privewasruimte, 5 wasplekken, een kindertoilet, een seniorentoilet, 2 "normale" toiletten en er is een babyroom. In het midden van het gebouw is de afwasplaats. Er is een goed ingerichte recreatieruimte op de boerencamping aanwezig. Er is ook een grote speeltuin voor de kinderen en tevens kan men iedere ochtend vers brood verkrijgen. Ook verkoopt men roomijs, melk, eieren, zelfgemaakte boter en huiswijn.Ook is er nog een kinderboerderij met diverse leuke dieren op deze minicamping aanwezig.

 

Minicamping Grenszicht in Radewijk, nabij Hardenberg

 

Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk ligt heel gunstig voor het maken van uitstapjes. De mooie Duitse bossen waar men heerlijk kan wandelen en fietsen liggen vlakbij. Maar ook de mooie Dr. Picardroute komt langs de camping. Ook voor kinderen zijn attracties op korte afstand, wij noemen bijv. Het Attractiepark Slagharen, Plopsaland in Coevorden, Avonturenpark hellendoorn, de dierentuin in Emmen. Maar er is nog veel meer te beleven. Voor die mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van deze minicamping.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Grenszicht in Radewijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina