Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel
Minicamping in West-Jutland

Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel, een minicamping in het westen van Jutland, heeft de beschikking over 10 kampeerplaatsen. Deze zijn er ruim opgezet zodat u de ruimte die zo vanzelfsprekend is in Denemarken ook op deze mini camping zult ervaren. Er bestaat ook de mogelijkheid om op de camping 2 caravans te huren, deze zijn iets uitgebouwd zodat u hier ook genoeg ruimte heeft. Peter en Britta Thomas willen u graag eens verwelkomen op hun Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel, een minicamping in het westen van Jutland.

 

Boerderijcamping Farm Camp in Nr. Nebel, Minicamping Jutland, Denemarken

 

Er zijn simpele doch nette voorzieningen op Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel. U kunt uw potje koken in de keuken (dat is heel normal op een Deense camping), en daar kunt u ook de afwas doen. Voor de kinderen is er een voetbalveld en een schommel. Tevens zijn er kleinere dieren aanwezig. Er is ook een plek waar u een vuurtje kunt maken en tegelijk kunt barbequen. De douche kunt u hier ook gratis gebruiken. Bij de mini camping is ook een cafe, genaamd Farm Cafe. Hier serveert men heerlijke taart of koeken gemaakt van de streekprodukten.


Minicamping Farm Camp in Nr. Nebel, boerderijcamping Denemarken, Jutland

 

Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel is slechts op 3,5 kilometer afstand gelegen vanaf de Noordzeestranden. U bevindt zich hier in een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Lange fietstochten door de prachtige en brede duinen. Heerlijk slenteren door de leuke vakantieplaatsjes in de buurt, zoals Blavand en Hvide Sande. Ook heel leuk is het om zelf kaarsen te maken. Dit gebied staat bekend om de kaarsenfabrieken en op vele plaatsen kunt u zelf uw kaars maken. Ook een aanrader is Bork Havn, iets ten noorden van Nr.Nebel.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in het westen van Jutland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Farm Camping in Nr. Nebel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina