Mini-camping Estella in Steenwijksmoer
Boerencamping in de provincie Drenthe

Mini-camping Estella in Steenwijksmoer, één van de boerencampings in de provincie Drenthe, biedt u ruime standplaatsen met een vrij uitzicht over de landerijen, waar u met regelmaat het wild kunt zien lopen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. De ligging van deze boerencamping garandeert u een rustige vakantie. U heeft de keuze uit 25 standplaatsen. Huisdieren zijn zijn over het algemeen niet toegestaan, behalve bij een vijftal plaatsen die ook op een apart veldje gelegen zijn. Mini-camping Estella in Steenwijksmoer, een boerencamping in de provincie Drenthe, ligt vlak bij de vestingstad Coevorden.

 

Boerencamping Estella, Steenwijksmoer, minicamping Drenthe

 

De voorzieningen op Mini-camping Estella in Steenwijksmoer zijn goed. Het sanitair is top, heel netjes en goed onderhouden. Voor de kinderen is hier heel veel te doen. Er is een kleine kinderboerderij met veel dieren, er zijn een paar speelattributen aanwezig en in de mooie en ruime kantine is een tv en zijn diverse spelletjes op te spelen. Maar natuurlijk hopen we allemaal op mooi weer en dan kan er op een apart veld gevolleybald, getennist of gebadmintond worden. Sinds 2013 is er ook Wifi beschikbaar. Naast de kampeermogelijkheid biedt deze boerencamping u ook de mogelijkheid om een blokhut te huren.

 

Het veld van mini camping Estella in Steenwijksmoer, boerencamping in Drenthe

 

De omgeving waar mini-camping Estella is gelegen, in het zuid-oosten van de provincie Drenthe. Dat alleen al biedt vele mogelijkheden voor vermaak. De stad Coevorden is zeker een bezoek waard, daar zult u waarschijnlijk ook de meeste boodschappen doen. Verder is dit een ideale fietsomgeving. Natuurlijk moeten de kinderen naar Plopsaland in Dalen/Coevorden en de dierentuin in Emmen, maar er zijn nog veel meer activiteiten. Voor de "ouderen" onder de kampeerders zijn de mooie markten in Coevorden en Emmen heel leuk om te bezoeken. Maar ook de beroemde tuinen van Ada Hofman en Mien Ruis zijn interessant. Op de website van deze minicamping vindt u nog veel meer informatie.

 

U wilt vast nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe
Bezoek dan eens de website van Minicamping Estella in Steenwijksmoer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina