Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl
Mini camping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl, een mini camping in de provincie Overijssel vindt u in het zeer waterrijke gebied De Wieden, tevens dichtbij de Weerribben. De camping heeft 15 kampeerplaatsen ter beschikking en ligt slechts 2 kilometer buiten het mooie havenstadje Blokzijl. Dit is nog een echte boerencamping, want Jan en Reneke Boer, de eigenaren van de mini camping, zijn tevens de eigenaren van de boerderij met zoogkoeien. Het is een camping voor de echte rustzoeker. Voor uw gemak hebben de eigenaren van Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl, een mini camping in de provincie Overijssel, vóór iedere caravanplaats een verhard plateau gemaakt, dus nooit natte voeten in de voortent.

Mini camping Duinigermeer in Blokzijl, boerderijcamping in Overijssel


De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl zijn uitstekend en voldoen ruimschoots aan de normen die de SVR stelt. De fam. Boer is dat ook aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie en garandeert u hiermee een goed en net verblijf. De ruimtes voor de dames en heren zijn gescheiden, er zijn in totaal 5 toiletten en 5 douches. Deze ruimtes worden ook zeer goed schoon gehouden.Tevens is er een overdekte plaats waar de vaat gedaan kan worden. Voor de fietsen is er een fietsenschuur beschikbaar. Op de camping zijn mappen voorhanden met de mooie fietsroutes door de omgeving. U kunt ze eventueel ook zelf opzoeken op uw laptop want u kunt nu ok beschikken over WiFi. En... er is een eigen boerderijwinkel met o.a. zuivelproducten, boerenkaas en nog veel meer, een echte aanrader. Ook is in de voomalige stal een recreatieruimte gemaakt waar u, indie u dat wilt natuurlijk, dagelijks een kopje koffie met elkaar kunt drinken.


Boerderijcamping Duinigermeer, minicamping in Blokzijl

Indien u op Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl verblijft, dan bent u in één van de grooteste natuurgebieden van Nederland. U kunt iedere dag wel een andere fietstocht maken door de natuur en de leuke dorpjes als Belt-Schutsloot, Blokzijl, Vollenhove, Giethoorn en Sint-Jansklooster. Blokzijl is een heel oud stadje met oorspronkelijk een haven, maak hier eens een begeleide stadswandeling. Vollenhove is van oorsprong een vissersstadje aan de voormalige Zuiderzee. Giethoorn staat bekend om zijn vele kanalen en bruggen. Maak hier eens een rondvaart met een fluisterboot of ga eens varen op de Wieden, de meren net buiten Giethoorn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij deze mini camping in Overijssel?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Duinigermeer in Blokzijl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina