Boerderijcamping Du Pavillon in La Neuville aux Joutes
Minicamping in de Ardennen.

Boerderijcamping Du Pavillon in La Neuville aux Joutes, een minicamping in de Ardennen is een zeer ruim opgezetten mini caping met de beschikking over 25 kampeerplaatsen die zeer ruim zijn, want u heeft hier een plaats tussen 225 en 300 m2 groot tot uw beschikking. Deze mini camping ligt in de Franse Ardennen, in de buurt van de Belgische grens. Het is een ideale plaats voor rustzoekers. Het glooiende landschap lijkt op Zuid-Limburg. Vanaf de camping heeft u een mooi uitzicht over het dal en de heuvelrug in de verte. Dus zoekt u een rustige camping met grote plaatsen, kom dan naar Boerderijcamping Du Pavillon in Neuville aux Joutes, een minicamping in de Franse Ardennen.

 

boerderijcamping Du Pavillon in de Ardennen, mini camping in Frankrijk

 

Op Boerderijcamping Du Pavillon in La Neuville aux Joutes beschikt over een nette en vrij nieuwe sanitaire voorzieningen. Er zijn 3 douches, 3 wastafels en een babyvoorziening. Ook staat er een wasmachine. Er is van alles te doen op of vanaf deze mini camping. U kunt tennissen in het dorp, zwemmen in het meertje vlakbij, of paardrijden door de heuvels. Maar gewoon op uw eigen fiets of lopend ontdekt u de schitterende omgeving het beste. Er zijn diverse routes aanwezig. Op de boerderij bij de camping zijn diverse dieren aanwezig. Op de mini camping worden uitstekende streekproducten verkocht.

Mini camping Du Pavillon in Frankrijkl, boerderijcamping inde Ardennen

Boerderijcamping Du Pavillon in La Neuville aux Joutes is ideaal gelegen voor het amken van diverse uitstapjes naar o.a. naar Chimay in Belgie (trappist), het Maasdal boven Charleville (40 km), de vesting Rocroi en de kathedraal van Laon. U kunt ook heerlijk vissen in de visvijver vlakbij de mini camping. Heel leuk is ook om de diverse routes te rijden, langs hele mooie groene velden en boseen en langs diverse oude kerken. Afhankelijk van het seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd. Informatie en brochures kunt u krijgen via de receptie.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de Franse Ardennen?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Du Pavillon in La Neuville aux Joutes.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina