Boerderijcamping Du Passe-Temps in Degagnac
Minicamping in Midi-Pyreneeën (Departement Du Lot)

Bij de boerderij van Hans en Evianne is Boerderijcamping Du Passe-Temps in Degagnac (departement Du Lot) met acht ruime plaatsen op een terrein van 7 hectare gevestigd. De minicamping is landelijk gelegen, met uitzicht op de heuvels. Door de centrale ligging is het dan ook een prima locatie om van hieruit de streek te gaan ontdekken. En de combinatie van natuur en rust maakt Boerencamping Du Passe-Temps in Degagnac, een minicamping in Midi-Pyreneeën, een ideale plaats voor vogelliefhebbers en 50-plussers.


Kampeerterrein De Passe-Temps in Degagnac

Er zijn goede faciliteiten op Boerencamping Du Passe-Temps in Degagnac aanwezig. Er is een sanitairgebouw met 4 douches, 2 toiletten en 2 wasbakken, een wasmachine en een restaurant. Natuurlijk zijn er ook stroomaansluitingen tbv de caravans. Vers stokbrood kan gekocht worden bij de locale kruidenier (2 km) en uw dagelijkse boodschappen in één van de supermarkten op 10 km afstand van de minicamping. Op de camping staat ook een 2 persoonscaravan en een chalet, ook voor 2 personen. deze kunt u dus huren. In de oude boerderij zijn ook nog 2 comfortabele gîtes te huur. Mocht u het nog luxer willen huur dan één van de 3 Chambres d'hotes, ieder voorzien van een eigen douche. Tevens is het mogelijk om buitenritten te paard te maken. Hans is een gediplomeerd instructeur en gids die u begeleid tijdens een mooie rit door deze schitterende omgeving.

De omgeving van Boerderijcamping De Passe-Temps in Degagnac kenmerkt zich door haar grote verscheidenheid aan vergezichten. Er komen veel bossen, meertjes, snelstromende beken en imposante rotspartijen voor. Zo kunnen de liefhebbers van water een prachtige kanotocht op de Lot en de Dordogne maken. De wandelende gasten van deze minicamping 'komen benen tekort' om de vele uitgezette routes te lopen. Ze leiden stuk voor stuk langs romantische landweggetjes en uitgestrekte bossen, zoals het majestueuze Forêt de Frau en het Parc National Régional des Causses du Quercy. Middeleeuwse dorpen als Rocamadour, Sarlat, Domme, St.Cirq-la-Popie en de grotten van Lascaux en Padirac zijn een dagtocht zeker waard. Ook de bezoekers van rommelmarkten kunnen hier hun hart ophalen. Iedere week zijn er in de omgeving brocantes; een aanrader voor verzamelaars én voor souvenirjagers die een typische Franse vakantie-herinnering zoeken. Karakteristiek voor de nabijgelegen Périgord Noir zijn de vele kastelen. Bezoeken aan Châteaux Beynac, Castelnaud en Milandes zijn zeker aan te bevelen.

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de Midi-Pyreneeën?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Du Passe-Temps in Degagnac.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina