Minicamping LandGut Girtenmühle in Lossheim (Britten)
Kleine camping in Saarland

Minicamping LandGut Girtenmühle in Lossheim (Britten), een kleine camping in Saarland is een camping met een bijzondere achtergrond. Vijf idealisten uit Amsterdam besloten dat hun eigen wereld niet snel genoeg veranderde en dat het tijd was om hier wat aan te doen. Ze hebben hun huizen verkocht, banen opgezegd en hebben een camping gekocht. Hier proberen ze de goede dingen, goed te doen. Het is van zichzelf een unieke camping met haar parkachtige sfeer en geen vaste plekken, dat wilt zeggen dat u zelf een plekje mag uitkiezen onder uw favoriete boom! De camping is ontzettend rustig en een geweldige plek om helemaal tot rust te komen. De eigenaren van Minicamping LandGut Girtenmühle in Lossheim (Britten), een kleine camping in Saarland hebben echter vele plannen om deze camping nog veel specialer te maken dan hij al is.

 

De eigenaren van Minicamping LandGut Girtenmühle in Lossheim zijn geïnspireerd door de vele andere groepen die een manier hebben gevonden om los te komen uit het reguliere systeem. Ze vinden het prachtig om te zien dat er betere alternatieven zijn met betrekking tot het omgaan met onze planeet en alles wat er op leeft. Ze willen hier in het mooie Saarland, samen, zelfvoorzienend gaan leven. Dat wil zeggen, eigen eten verbouwen, energie opwekken, water zuiveren en wat lieve beestjes houden. Ook willen ze dat LandGut Girtenmühle gaat dienen als een locatie waar de focus ligt op het helpen van diegenen die het nodig hebben. Met heel veel creativiteit en enthousiasme hebben ze deze plek omgetoverd tot een unieke locatie. Naast een camping is er ook een klein hotelletje en kleine huisjes (wijnvaten) die u zou kunnen huren voor uw volgende vakantie. In 2018 worden er vier wintertenten gebouwd voor 6-8 personen, waar een eigen keuken en badkamer in zitten!

 

 

Er zijn nette en uitgebreide sanitaire voorzieningen aanwezig op Minicamping LandGut Girtenmühle. Het douchen, evenals Wifi is voor de gasten gratis. De mooiste voorziening echter is de fantastische plek die u hier tegen een hele schappelijke prijs kunt huren. Er is ook een mooie buitenbar. Met de buitenbar biedt men kwalitatief hoogwaardige producten aan voor een normale prijs. Dat wil zeggen dat men biologische producten verkoopt van eerlijke producenten, die handelen met respect voor natuur en mens. Mocht u minicamping LandGut Girtenmühle toch voor korte tijd willen verlaten om de omgeving te bewonderen, dan zijn er ruim voldoende mogelijkheden. De camping is gelegen in het mooiste stukje van Saarland, met een ruim aanbod van prachtige wandelroutes door indrukwekkende natuurlandschappen.

Wilt u nog meer weten over deze unieke camping in Saarland?
Bezoek dan de website van Minicamping LandGut Girtenmühle in Lossheim

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina