Boerderijcamping Demmerik in Vinkeveen
Minicamping in de provincie Utrecht

De familie van Eck wil u graag verwlkomen als gast op hun boerderijcamping Demmerik in Vinkeveen, een minicamping in de provincie Utrecht, die in één van de vogelrijkste polders van het land ligt Boerderijcamping Demmerik. Aan alle kanten omgeven door groene veenweiden met brede weteringen is deze camping te vinden in het Noordoosten van het Groene Hart, slechts op een klein halfuurtje rijden van het centrum van Amsterdam en Utrecht. De mensen die de stad willen ontvluchten vanwege de drukte, kunnen hier in het buitengebied van de gemeente de Ronde Venen tot rust komen. Ideaal gelegen dus deze boerderijcamping Demmerick in Vinkeveen, een minicamping in de provincie Utrecht.

Boerderijcamping Demmerik in Vinkeveen, een minicamping in de provincie Utrecht

 

Gezeten voor een hooiberghut of de caravan op boerderijcamping Demmerik ziet u in de verte de horizon gestoffeerd met een houtkade, een kerktoren, een hoeve, een geriefhoutbosje. Twaalf (waarvan 4 verhard) van de beschikbare plaatsen zijn bestemd voor tenten, campers of caravans. De grote van de plaatsen is ruim 130 m2. Voor elke plaats is 6 Amp. aan de stroompaal beschikbaar, het sanitair bevindt zich over het bruggetje in de kopse kant van de wagenschuur. Ook hier is de stortbak voor het chemisch toilet en het afvalwater. Naast de stortbak staan de afvalcontainers en een container voor het oud papier en en krat voor de lege flessen. Wij zorgen voor de afvoer ervan. Het watertappunt is bij het bruggetje.


Nadat u de caravan op boerderijcamping Demmerik in Vuinkeveen hebt neergezet dient u de auto op het parkeerplaatsje bij ingang te zetten. Uiteraard kunt u de boodschappen met uw auto bij de caravan brengen, maar verder is de camping autovrij. Hierdoor kunnen u en andere gasten beter genieten van de mooie vergezichten. Op de website van de camping, zie hiervoor onderstaande link, vindt u vele fiets en wandelroutes. Ook het spotten van weidevogels of heerlijk ontspannen vissen is vanaf de camping uitstekend te doen. Wij wensen u een prettig verblijf toe!

boerencamping Demmerik in Vinkeveen, Utrecht

 

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van Boerderijcamping Demmerik in Vinkeveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina