Boerderijcamping De Peelkant in Helenaveen
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Welkom bij boerderijcamping De Peelkant in Helenaveen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant. De boerderij van Jo en Maria Donkers is gelegen tegen een van de grootste Peelgebieden van Nederland. Zij garanderen U rust, ruimte en pure natuur. Vanuit Uw tent of caravan stapt U in een 900 ha groot natuurgebied van moeras en bossen. De boerderij ligt 2 kilometer van het Peeldorp Helenaveen in de gemeente Deurne. Helenaveen biedt U een verscheidenheid aan natuurgebieden die U per auto, fiets of al wandelend kunt ontdekken. Verder zijn er talloze schitterende visstekjes te vinden langs de vaarten. Dus, zoals reeds verwoord, voor rust, ruimte en natuur moet u zijn op boerderijcamping De Peelkant in Helenaveen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

De Peelkan, in Helenahoeve

 

Boerencamping De Peelkant in Helenaveen is gelegen tegen een van de grootste Peelgebieden van Nederland heeft zo'n 25 ruime campingplaatsen. Deze plaatsen bevinden zich op twee schitterende aan elkaar grenzende grasvelden. De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en hygiënisch, U heeft de beschikking over 3 toiletten, 3 douches en 2 urinoirs. Verder is er een ruimte met een aanrecht met de mogelijkheid om af te wassen. Voor meer informatie over de camping en de mogelijkheden voor in- en ontspanning verwijzen wij u gaarne naar de website van de camping onder aan deze pagina.

Proef de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid in de omliggende Peeldorpen ASTEN, DEURNE en MEYEL. Een bezoek aan het Peelse bezoekerscentrum "Mijl op Zeven" op de grens van Asten en Ospel is zeker de moeite waard. Er zijn daar ook diverse schitterende wandelroutes. Wilt U liever naar hartelust winkelen zijn grote steden als Venlo en Eindhoven binnen een half uur te bereiken. Het VVV en diversen andere organisaties bieden U een keur aan fietsroutes die U vanuit boerderijcamping De Peelkant in Helenaveen kunt bereiken.

Geieten bij de Peelkant in Helenahoeve

 

Wilt u meer weten over deze minicamping ind e provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Peelkant in Helenaveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina