Boerderijcamping De Wezel in Diepenheim
minicamping in de provincie Overijssel

De familie Hoek van boerderijcamping De Wezel in Diepenheim, een minicamping in de provincie Overijssel. In het Twentse land staat in het kastelenstadje Diepenheim een geweldig mooie boerencamping. Prachtig gelegen op het twentse platteland. De camping bestaat uit 3 velden afgezet met bomen en struiken. Speciale seizoenprijzen voor een half jaar en ook voor 3 maanden en of voor 1 maand ook mogelijk. April en oktober een hele week kamperen voor maar € 70.00 all in voor 2 pers. incl eigen kampeermiddel (buiten vakanties en feestdagen om ). Zoals u ziet voor weinig geld kunt u langere tijd verblijven op boerderijcamping De Wezel, een minicamping in de provincie Overijssel.

boerderijcamping De Wezel in Twente


Op de boerderijcamping De Wezel in Diepenheim kunt u tevens een vrijwel nieuwe chalet en blokhut vanaf € 40.00 per nacht huren (ongeacht het aantal personen). Gewoon een vaste prijs per nacht. Ieder veld is voor een aparte doelgroep kampeerders: veld 1 is voor iedereen en ook voor kleine kinderen met een prachtige speeltuin en een grote trampoline die in de grond is ingebouwd, voor de kleine kinderen is er ook een pony waar ze soms op mogen rijden.
Veld 2 is vooral voor de rustige campeerder die wil genieten van de rust, de mooie natuur en de prachtige vogels die je ziet. Tenslotte veld 3 is een open veld voor iedereen en vooral voor mensen die heerlijk rustig willen staan. Dit is een groot veld en hier heb je alle ruimte en natuurlijk geen last van de buren. Op alle velden is gratis Wifi beschikbaar.

Natuurlijk is boerderijcamping De Wezel in Diepenheim voorzien van voldoende en luxe sanitaire voorzieningen, die ook toegankelijk zijn voor minder valide mensen. De prijs die u per nacht betaalt is inclusief electra en warm water, dus ook het douchen is gratis. Naast het nieuwe chalet kunt u ook een stacaravan en een vakantiehuis huren. Vanaf de camping kunt u het schitterende Twense land met de mooie kastelen zeer goed bezoeken. Ideaal hiervoor is de fiets. Dus graag tot ziens in het mooie Diepenheim met zijn geweldig mooie natuur.

minicamping de wezel in diepenheim

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping De Wezel in Diepenheim.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina