Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen, een minicamping in de provincie Drenthe is een ruime camping gelegen in een rustige omgeving gelegen tussen Meppel en Hoogeveen. Het is een echte familiecamping gevestigd op een echte boerderij. De plaatsen zijn over het algemeen ruim opgezet en liggen aan de rand van het grote veld. Vanaf een aantal plaatsen kunt u mooi over de uitgestrekte landerijen. Het grootste gedeelte heeft beschutting van een mooie bomenrij. De eigenaar wil u laten proeven aan de kenmerkende gastvrijheid en het Bourgondische karakter van deze omgeving. Kom dat dus ook zelf ervaren op SVR Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen, een minicamping in de provincie Drenthe.

 

Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen, minicamping in Drenthe

 

Er zijn leuke en uitgebreide voorzieningen op Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen. Deze voldoen allemaal ruim aan de gestelde eisen van de SVR, daar is ook deze camping bij aangesloten. Er zijn uitgebreide speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig. Op het terrein zijn diverse toestellen en ook skelters aanwezig. Kinderen mogen op de aanwezige pony's rijden. Het sanitair is erg netjes en uitgebreid. Ook is er een recreatieruimte aanwezig. Op de boerderij behorende bij deze mini camping worden zoog koeien,fok schapen, kleinvee en paarden gehouden. U kunt ook uw eigen paard of pony stallen.

 

Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen, minicamping in Drenthe

 

De omgeving van Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen is heel mooi. Binnen korte afstand ligt het natuurgebied Het Dwingelderveld, hier is de natuur nog (bijna) ongerept en kunt u uren wandelen of fietsen. Ook is er een schaapskooi in Ruinen, leuk voor jong en oud. Ruinen is een heel leuk Drents dorp met goede voorzieningen. Iets verder weg, maar ook heel leuk voor kinderen is het Attractiepark Slagharen, of de dierentuin in Emmen. Maar ook Giethoorn en de Weerribben zijn een bezoek waard, maar eens een leuke vaartocht met een fluisterboot door de Weerribben of de kanalen van Giethoorn, u zult hier nog lang over nagenieten.

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Weidenbos in Ruinen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina