Boerderijcamping De Vrije Vogel in Oude Schild (Texel)
Minicamping in de provincie Noord-Holland

De eigenaren van boerderijcamping De Vrije Vogel in Oude Schild op Texel, een minicamping in de provincie Noord-Holland, Klaas & Riet Tjepkema willen u graag kennis laten maken met het kamperen bij de boer. Kamperen bij de boer op Texel is kamperen op zijn best. U verblijft op een kleinschalige camping midden in de natuur. Dat betekent volop genieten van rust en ruimte. In de gezellige recreatiezaal kunt u een spelletje doen of gewoon een boek lezen. Bperderijcamping De Vrije Vogel in Pude Schild op Texel, een minicamping in de provincie Noord-Holland, heeft 10 grote kampeerplaatsen en luxe sanitaire voorzieningen

Boerderijcamping de Vrije Vogel op texel, Noord Holland

 

Voor liefhebbers van het boerenleven is op het melkveebedrijf van Klaas en Riet altijd wat te doen. U kunt een kijkje nemen bij het melken of meehelpen tijdens het voeren van de koeien, kalfjes, schapen en geiten. Boer Klaas vertelt u graag meer over de koeien en zijn werkzaamheden op De Vrije Vogel. Alle kampeerplaatsen op boerderijcamping De Vrije Volgen in Oude Schild liggen op één groot veld. Het kampeerveld is omsingeld door een bomenhaag. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikker ieder over eebn water- en stroomvoorziening. Op het veld staan speeltoestellen voor de kinderen en handige picknicktafels.

Boerderijcamping De Vrije Vogel in Oude Schild heeft moderne voorzieningen voor de campinggasten. Het sanitaire gedeelte kent gescheiden douches en toiletten voor dames en heren. Elke afdeling heeft 2 toiletten en 1 douche met aparte kleedruimte! Eén douche en toilet zijn extra ruim opgezet. Zij worden gebruikt als sanitaire voorziening voor mindervaliden en families. De sanitaire ruimtes zijn dag en nacht geopend en worden twee keer per dag schoon. In de algemene ruimte, grenzend aan de recreatiezaal, staan een wasmachine en droger. De overdekte recreatiezaal is een heerlijke plek om een spelletje te doen of op de bank een boekje te lezen. Op het informatiebord met bijbehorend folderrek kunt u zien wat er allemaal op Texel te doen is.

Minicamping De Vrije Vogel in Oude Schild op Texel, Noord-Holland

 

Er is nog veel meer te vertellen over deze minicamping in de provincie Noord-Holland.
Bezoek hiervoor dan de website van boerderrijcamping De Vrije Vogel in Oude Schild (Texel)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina