Boerderijcamping "De Rodenburghoeve" in Uitgeest,
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest, een minicamping in de provincie Noord-Holland ligt net buiten de plaats zelf in de Uitgeesterbroekpolder. Het boerenvedrijf is nog actief, er zijn diversesoorten koeien en veel schapen en, in het voorjaar, lammetjes. Doordat de camping buiten de plaats zelf lig is het een hele rustige locatie, waar u weer nieuwe energie kunt opdoen. Voor de kinderen kan het hier een eerste kennismaking zijn met de grote dieren, zij mogen met de boer mee om de koeien uit het weiland te halen. Boer Klaas wil u dus graag uitnodigen op boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest, een m inicamping in de provincie Noord-Holland.

Boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest, Noord-Holland

Vanaf boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest is veel te ondernemen, zo kunt u een mooie kanotocht maken, of u neemt de fiets en gaat door de mooie velden. Natuurlijk is het strand ook een must. Het recreatiestrand Het Zwaansmeer is op slechts 2 km van de camping verwijderd. Als u met kinderen komt heeft u aan hen letterlijk geen kind: er zijn skelters, er is een glijbaan, een schommel, een trampoline en een mooi voetbalveldje. En, zoals reeds eerder is gezegd, zij mogen de boer af en toe ook helpen met melken.

Minicamping De Rodenburghoeve in Uitgeest

Natuurlijk kunt u vanuit boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest ook diverse dagtochten maken naar o.a. Alkmaar, met de wekelijkse kaasmarkt, het historiche Hoorn en natuurlijk Amsterdam met zijn onuitputtelijke mogelijkheden. Als u dan terug komt op de camping (maar 's morgens kan dat natuurlijk ook) dan kunt u hier genieten van en in het nieuwe toiletgebouw met familiedouche, één persoonsdouches, een wascabine enzovoort. Het is de trots van de eigenaren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Klik dan hier voor een bezoekje aan de website van boerderijcamping De Rodenburghoeve in Uitgeest.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina