Boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham
Boerencamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham, een boerencamping in de provincie Overijssel, ligt op de grens van Salland en Twente, twee mooie gebieden in deze provincie. De camping beschikt over 35 ruime plaatsen die voorzien zijn van een 6 ampere stroomaansluiting. Ieder plaats heeft ook een watertappunt en afvoer. De ruimte in de voortent is altijd vlak en droog want er is een verharding aangebracht. Op deze camping is het ook mogelijk om boerderij-appartementen te huren. Ideaal voor een familieweekend. Er zijn nu ook 20 zeer ruime camperplaatsen met grandioos uitzicht en voorzien van 10 amp. electra, water en rioolafvoer. Tevens nieuw sanitair voorzien van vloerverwarming, 4 douche's, 2 wascabines, 2 wastafels, 3 toiletten, 1 urinoir, spoel- en afwasplaats, lozen afvalwater en lozen cassette toilet. Het gebied waar boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham, een boerencamping in de provincie Overijssel, ligt is heel rustig, beschikt over een schitterende natuur en veel bezienswaardigheden.

 

Minicamping De Regge Vallei in Den Ham, boerencamping in Den Ham

 

Er zijn uitstekende voorzieningen op Boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham. Er is een heel nieuw sanitairgebouw voorzien van vloerverwarming met voor de dames en heren ieder 2 douches met wastafels, 2 wastafels en 2 toiletten. Tevens kunt u in dit gebouw overdekt uw afwas doen. Mocht u tussendoor ook willen wasen, dat kan ook want alle apparatuur hiervoor is aanwezig. De meeste kampeerders nemen natuurlijk hun fiets mee en zij kunnen deze overdekt stallen. Electrische fietsen kunnen hier ook opgeladen worden. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: er zijn veel speeltoestellen aanwezig. Ook zijn er boerderijdieren aanwezig. U kunt eventueel ook beschikken over gratis WiFi. Bij aankomst op deze boerencamping ontvangt de bezoeker een informatiemap met diverse kaarten en routes die hen (bege)leiden door deze schitterende omgeving.

boerderijcamping De Regge-vallei in Den Ham, overijssel

 

Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden die u vanaf Boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham kunt ondernemen, bieden ook de plaatsen zoals Ommen, Hellendoorn en Den Ham genoeg interessante zaken aan. Den Ham is vooral een bezienswaardigheid door de oude Hervormde kerk en de Oudheidskamer. In de zomer vinden er een aantal braderieën plaats. Ommen en Hellendoorn hebben hele mooie landgoederen en uitgestrekte bossen. Indien de kinderen nog meer pret willen hebben dan zijn bezoekjes aan het Avonturenpark Hellendoorn, pretpark Slagharen, Plopsaland in Coevorden of de dierentuin in Emmen zeker de moeite waard.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Regge-Vallei in Den Ham.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina