Boerderijcamping De Razende Bol in De Koog
Boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Boerderijcamping De Razende Bol in De Koog, een boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel) is gelegen achter de gelijknamige bloembollenkwekerij en het bloembollencentrum. Op deze camping zijn 15 plaatsen beschikbaar voor caravans, campers of tenten. Alle plaatsen beschikken over electriciteit en een picknicktafel. Om het grasveld mooi te houden mag er geen plastic onder de voortent gelegd worden. De camping is autovrij hetgeen de rust natuurlijk te goede komt. De Koog is één van de dorpen op het mooie Waddeneiland Texel. De eigenaren van Boerderijcamping De Razende Bol in De Koog, een boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel) willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf.


Boerderijcamping de Razende Bol in De Koog op Texel

Natuurlijk is er hier op Boerderijcamping De Razende Bol in De Koog ook aan de kinderen gedacht. Er is een mooi piratenschip, een schommel, een zandbak en een glijbaan. Maar ook enkele trekkertjes en driewielers. Het supermooie toiletgebouw beschikt over 3 douches, 3 toiletten en een urinoir. Aan het milieu wordt ook goed gedacht, want de toiletten worden doorgespoeld met regenwater. Ook is er een hele mooie familiekamer met een douche, invalidentoilet en een babybadje. Het gehele toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming. Tegen een kleine vergoeding mag u gebruik maken van de wasmachine en wasdroger. Een mooie service is dat u iedere dag lekker verse broodjes kunt bestellen.

Boerencamping De Razende Bol in De Koog, minicamping in de provincie Noord-Holland

 

De ligging van Boerderijcamping De Razende Bol in De Koog is ideaal, want het ligt aan de rand van Nationaal Park De Duinen van Texel. Dit biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ook het Noordzeestrand is dichtbij. Geniet van de mooie vergezichten vanaf het strand. Heel leuk is een bezoekje aan de zeehondenopvang Ecomare. U kunt vanaf de boerencamping geweldig mooie fietsroutes uitstippelen, lekker over de dijken fietsen. Een leuke route is ook "Rondje de Razende Bol" die door de eigenaren zelf is uitgestippeld. Binnen een afstand van 2 kilometer vindt u ook de mooie badplaats De Koog met leuke winkeltjes en terrasjes.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Razende Bol in de Koog.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina