Boerderijcamping De Linderbeek in Den Ham
Een minicamping in de provincie Overijssel/Twente

Boerderijcamping 'De Linderbeek' in Den Ham, een minicamping in de provincie Overijssel, beschikt over ruimte, waar u zich echt 'buiten' zult voelen! De camping is gelegen in het Regge-Vechtdal in Overijssel in de regio Twente en Salland. Overal om u heen zult u natuurschoon vinden, waar u eindeloos kunt fietsen, wandelen of kanoën. De familie Laarman wil u graag het echte kamperen bij de boer laten beleven. Men biedt u rustige en ruime plaatsen, met of zonder electra. Tevens zijn er goede sanitaire voorzieningen, waaronder een wasmachine en een wasdroger. Dus voor een complete "boeren" vakantie bent u welkom op Boerderijcamping De Linderbeek in Den Ham, een minicamping in de provincie Overijssel.

 

Boerderijcamping de Linderbeek in Den Ham is lid van de VeKaBo, de organisatie van boerencampings in Nederland. De camping is een familiecamping voor het hele gezin: van speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de regenachtige dagen, tot en met 'stekkies' aan de visrijke Linderbeek. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken. Geniet van de rust, de schoonheid van het Twentse landschap, de ruimte en de actieve fiets- en wandeltochten in de prachtige natuur! De Linderbeek biedt ook kanoverhuur, fietstochten en wandeltochten, caravanverhuur en groepsaccommodatie voor bedrijfsfeest, barbecues of andere gelegenheden. De camping bevindt zich twee kilometer ten zuidoosten van Den Ham.

Boerderijcamping De Linderbeek in Den Ham, nodigt u uit tot het maken van vele uitstapjes. Al wandelend of fietsend door mooie landschappen, bossen en natuurgebieden, komt u langs oude boerderijen, havezathes en dorpen. Den Ham zelf heeft ook veel te bieden aan natuurschoon, waarvan u kunt genieten per fiets, wandelend, in een huifkar of in een kano. Er is een openluchtzwembad, een oudheidskamer en de oude kerktoren uit de 15e eeuw is te bezichtigen. In de nabije omgeving zijn er vele prachtige wandelingen te maken. Bijvoorbeeld de Lemelerberg met de karakteristieke elementen van het stuwwallandschap, heidevelden, vrijstaande jeneverbesstruwelen, zandverstuivingen, vliegdennenopstanden en natuurlijk ook een aangeplant dennenbos. Ook de moeite waard is de Archemerberg, waar u vooral 's ochtends vroeg veel vogelsoorten kunt zien en horen.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Linderbeek in Den Ham

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina