Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer
Boerencamping in de provincie Friesland

Ben en Karin Galesloot zijn de trotse eigenaren van Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer (6 km), een boerencamping in de provincie Friesland. De camping ligt vlaknaast de boerderij waar ongeveer 70 koeien worden gehouden. Gasten mogen natuurlijk rustig een kijkje komen nemen op de boerderij bij de kalfjes en de koeien. Er zijn op deze minicamping 15 ruim opgezette plaatsen beschikbaar, die voorzien zijn van 8 amp. stroom. Vanaf de camping kunt u genieten van een mooi uitzicht over de landerijen en de Langesloot, het water waar Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer, een boerencamping in de provincie Friesland, is gelegen.

 

Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer

 

Kampeerders die van vissen, varen, zwemmen, fietsen of gewoon rusten houden zijn allemaal welkom op Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer.hij is nl. gelegen in de Brekkenpolder welke omgeven is door water. Ook de andere voorzieningen zijn heel goed, zo heeft het sanitairgebouw 3 toiletten, 3 douches en een aparte ruimte met wastafels.Ook beschikt men over een overdekte afwasplek, een koelkast met vriesgedeelte, een centrifuge en een wasmachine. Er is ook een overdekte stalling voor uw fiets. De receptie is tevens de slechtweer ruimte, hier liggen ook diverse boeken en tijdschriften. Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen, waaronder een trampoline, aanwezig.

 

 

Luchtfoto van Boerderijcamping De langesloot in Lemmer


Zoals reeds gezegd kan men vanaf de boerderijcamping diverese activiteiten ondernemen. Iedereen kan aan de waterkant zitten met een hengel of genieten van de bootjes die voorbij komen. Het water is ook zeer geschikt om te zwemmen. In Lemmer vindt u alles op het gebied van winkels, restaurants en strand etc. Lemmer staat ook bekend om het skûtsje silen (zeilen) en tijdens de Lemsterweek is het dan ook altijd feest in Lemmer. Vanuit de Brekkenpolder kunt u met een pontje oversteken voor een mooie fietstocht bv richting Sloten. Gaasterland is een bosrijke omgeving, b.v. de Bremerwildernis, een prachtig stukje natuur waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen. Erop uit met een motorboot of zeilboot, bij de buren van de boerencamping, de Zeilschool De kikkert, kunt u een zeilboot huren.Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Langesloot bij Lemmer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina