Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping De Koehorn, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen in Zeilberg, een parochie in Gemeente Deurne, in een prachtige omgeving voor fiets en wandeltochten. Vlakbij het prachtige natuurgebied “De Peel”. De camping bestaat uit 2 ruime velden en over beide velden zijn 25 kampeer plaatsen verdeeld. Men biedt u een rustige kampeergelegenheid. Ideaal voor gezin en ouderen, met veel, heel veel fietsroutes. De fietsroutes voeren u door het mooie Brabantse land, met zijn oude en nieuwe boerenbedrijven, omgeven door vaak prachtig aangelegde tuinen, een lust voor het oog. Zo ligt deze Boerderijcamping aan een route die u naar de pittoreske dorpjes Griendtsveen en Helenaveen voert. Mocht u zin hebben gekregen om er eens lekker tussenuit te gaan en te genieten van de vele rustieke plekjes in onze omgeving, dan bent u van harte welkom op Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg, een minicamping in de provincie Noord-Brabant!

Boerderijcamping De Koehorn in Deurne

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg. Er zijn ruime staanplaatsen, er is gratis WiFi, er is een speel - voetbalveld met picknicktafel, een recreatie ruimte en natuurlijk Ruim voldoende nieuwe sanitaire voorzieningen, waarbij u kunt douchen zonder muntautomaat. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine. Op 5 minuten afstand van de minicamping vindt u een zwembad en op slechts 10 minuten ligt een winkelcentrum in Deurne. In de omgeving zijn vele gezellige terrasjes. Voor de visliefhebber is het mooi dat het viswater ook in de nabijheid van de camping ligt. Indrukwekkend is een bezoekje aan het oorlogskerkhof in Ysselstein. Er zijn veel mooie fietsroutes in de omgeving. Niet geheel onbelangrijk voor vele mensen: uw huisdier is ook welkom op deze minicamping in Noord-Brabant.


Boerderijcamping De Koehorn in Deurne, minicamping Noord-Brabant

In de nabije omgeving van Boerderijcamping De koehorn in Deurne-Zeilberg liggen de echte oude Peel-dorpjes die u terug in de tijd voeren van noeste arbeid in het veen. U kunt hier lange wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur. In het gezellige centrum van Deurne treft u een divers aanbod van winkels en boetiekjes om gezellig te winkelen. Na een lange wandeling of winkelmiddag is het aangenaam verpozen op een van de gezellige terrasjes op de Markt. Ook aan restaurants is geen gebrek. In Deurne vindt u de Griekse, de Chinese, de Italiaanse en natuurlijk de Hollandse keuken. Ook de museumliefhebber komt hier en in de buurt volop aan z’n trekken. In Deurne zelf is museum “De Wieger” gevestigd in het voormalige woonhuis van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Uit de wereld der letteren noemen we Antoon Coolen en Toon Kortooms, waarvan laatstgenoemde hier een interessant museum is. In Asten vindt u het Natuurhistorische museum “De Peel” en het Nationaal Beiaard museum en in Gemert het Boerenbondmuseum.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina