Boerderijcamping De Koaipleats in Damwâld
Boerencamping in de provincie Friesland

Kamperen op een SVR boerderijcamping op een unieke locatie in Friesland? Boek dan je verblijf op de diervriendelijke Boerderijcamping De Koaipleats in Damwâld , een boerderijcamping in de provincie Friesland. De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.  Bij natuurbewuste boerin Annie en boer Andries Halbesma kampeer je tussen de Friese paarden, koeien, geitjes, kippen en hangbuikzwijntjes. Meehelpen op de boerderij mag! Kids kunnen diploma's pony rijden en koe ophalen behalen. Elke vrijdagavond is er polsstokspringles in het weiland, voor jong én oud een uitdaging! Een kaatsclinic en boerenbarbecue behoren ook tot de mogelijkheden. En natuurlijk heeft men altijd verse melk op boerderijcamping De Koaipleats in Damwâld, een boerencamping in de provincie Friesland


Overnachten op een van de 14 standplaatsen van boerderijcamping De Koaipleats in Damwâld kan voor € 14 per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief belastingen en gebruik van voorzieningen als stroom, warm water, douche en WIFI. Voor een extra tent betaal je € 1 per nacht, een extra kamperende gast € 3 per nacht. Ook huisdieren mogen mee (€ 0,50) , vraag naar de mogelijkheden.
Zelf geen tent,camper of caravan? Dan kun je logeren in onze compleet ingerichte 2-persoons stacaravan met heerlijk beschut privéterras. Te huur voor € 225,- per week. Let op: dit zijn de prijzen in 2018.

 

In Damwâld en directe omgeving is van alles te beleven. Recreatiemeer Eeltsjemar ligt met 4 km op fietsafstand van boerderijcamping De Koaipleats in Damwâld. Elfstedenstad / Bonifatiusstad Dokkum ligt op 6,5 km en is een bezoekje meer dan waard! Leeuwarden (Culturele Hoofdstad van Europa 2018), het Lauwersmeergebied en de Waddenzee liggen op 20 autominuten. Liever de regio ontdekken per openbaar vervoer? De bus naar Leeuwarden en Dokkum stopt om de hoek! Dat maakt Boerderijcamping De Koaipleats tot een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Friesland! Annie en Andries Halbesma van Boerderijcamping De Koaipleats, Singel 10, Damwâld zeggen dan ook “Oant Sjen”

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in Friesland?
Bezoek dan hier de website van boerderijcamping
De Koaipleats in Damwâld

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina