Boerderijcamping De Kiekendief in Marknesse
Minicamping in de provincie Flevoland

Boerderijcamping De Kiekendief in Blokzijl, een minicamping in de provincie Flevoland beschikt over 15 ruime plaatsen, waarbij u kunt kiezen om te kamperen op een veld of in de boomgaard. De camping ligt op slechts 1 kilometer van het leuke plaatsje Blokzijl. Vooral in de boomgaard treft u leuke schaduwplekken aan. De mini camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR), een overkoepelende organisatie van kleine campings. De camping is geschikt voor jong en oud en biedt u veel ruimte en, door de ligging, ook veel rust. Het unieke aan boederijcamping De Kiekendief in Marnesse, een minicamping in de provincie Flevoland, is dat, indien u de straat oversteekt, u in de provincie Overijssel bent.


Boerderijcamping De Kiekendief in Marknesse, mini camping vlak bij Blokzijl

De voorzieningen op Boerderijcamping De Kiekendief in Marknesse zijn uitstekend, het sanitair is heel goed en netjes, er is een electra aansluiting bij alle 15 plaatsen, uw fiets kunt u stallen in een fietsenstalling. Op een aantal kampeerplekken is een tegelplateau aangelegd ten behoeve van uw voortent. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich hier vermaken met een potje tafeltennis en op de skelter, of spelen op de schommel en trampoline. Voor de visliefhebber is er ook goed nieuws, er is visgelegenheid op loopafstand van deze mini camping.


mini camping De Kiekendief in Marknesse, boerencamping in Flevoland

Omdat Boerderijcamping De Kiekendief in Marknesse veel dichter bij het voormalige havenstadje Blokzijl ligt kunt u dit mooie plaatsje ook eens goeg bekijken. Er zijn hele mooie oude gevels en het haventje is ook erg mooi. U bent hier ook dichtbij de natuurgebieden De Weerribben en De Wieden. Deze kunt u heel goed bezichtigen op de fiets, te voet, maar ook met bijvoorbeeld een kano. Verder ook interessant zijn bijvoorbeeld Giethoorn, de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, Urk en Schokland etc. Volop mogelijkheden indien u verblijft op deze mini camping.

Wilt u meer weeten over deze minicamping in de provincie Flevoland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Kiekendief in Marknesse (bij Blokzijl).

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina